Micro Matic logo
Logg inn

Produktnyheter

Med produkter fra Micro Matic kan du være trygg på kvalitet i alle ledd - fra materialer og komponenter, til logistikk og leveranser.

Aktuelt og populært

MicroChallenge – Vinn Porsche-racing på Rudskogen!

MicroChallenge – Vinn Porsche-racing på Rudskogen!

Vi er klare til å trøkke gassen i bånn igjen! Er du? Vi kliner nemlig til med en ny runde MicroChallenge for deg som er proffkunde, med kampanjestart 1. september 2023!

Les mer
MicroJuleKalenderen 2023

MicroJuleKalenderen 2023

Bli med i årets MicroJuleKalender og vinn bestselgere i gavedryss frem til julaften. Vi har også gjemt et par ekstra overraskelser bak noen av lukene.

Les mer
Norge rundt med Micro Matic

Norge rundt med Micro Matic

Møt oss i en by nær deg, og dra nytte av vår kompetansedeling.

Les mer
Energitilskuddsordningen: Teknologien og kompetansen du kan trenge

Energitilskuddsordningen: Teknologien og kompetansen du kan trenge

Nesten 3200 bedrifter har så langt fått innvilget tilskudd til energibesparende tiltak gjennom energitilskuddsordningen. Nå skal alle tiltakene gjennomføres – i løpet av de to neste årene. Summen på de samlede investeringene er svimlende 5 milliarder kroner!

Les mer
termostat

Microtemp MTC4: Økotermostaten som sparer strøm og penger

Norges mest solgte termostat har fått en oppgradering! Den splitter nye utgaven av Microtemp-termostaten kommer med flere nye funksjoner, som gjør at kunden sparer mer energi. Samtidig er den akkurat like enkel å installere og bruke som tidligere.

Les mer
microsense-komfyrvakt-ab167-2-micromatic

MicroSense - markedets minste og mest avanserte komfyrvakt

MicroSense er en liten og diskret komfyrvakt som nærmest blir usynlig under kjøkkenviften. Den er både markedets minste og mest avanserte, proppet med unik teknologi og beskyttet av over 100 patenter.

Les mer
Bilde. WiFi-termostat i svart matt på vegg

Wifi-termostat: Microtemp MWD5

WiFi-termostat med mulighet for stemmestyring – møt Microtemp MWD5! En allsidig «alt-i-ett» WiFi-termostat med fjernstyring, app og mulighet for strømprisstyring gjennom Fortum-appen.

Les mer
Varmestyring

Varmestyring

Med termostater fra Micro Matic regulerer du varmen etter behov slik at energiforbruk og strømkostnader reduseres uten at det går ut over komforten.

Les mer

Kvalitetsløsninger

Micro Matic leverer kjente merkevarer fra solide kvalitetsprodusenter, og legger sin ære i å levere kvalitet i alle ledd, fra materialer og komponenter, til logistikk og leveranser.

Brosjyrer

Vi har samlet endel av våre produkter og løsninger i brosjyrer som du kan lese i bla-versjoner på nett. Ta en kikk da vel.

bilde av brosjyrer fra Micro Matic

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.