Micro Matic logo

Slik sparer du mye strøm med fasekompensering

Å utnytte hele kapasiteten i hovedtavla, kan spare deg for store summer! Rask inntjening gjør fasekompensering til et tiltak du rett og slett ikke kan si nei til.

Mest lest

Brosjyrer

Vi har samlet endel av våre produkter og løsninger i brosjyrer som du kan lese i bla-versjoner på nett. Ta en kikk da vel.

bilde av brosjyrer fra Micro Matic

Produktnyheter

Med produkter fra Micro Matic, kan du være trygg på kvalitet i alle ledd - fra materialer og komponenter, til logistikk og leveranser.

Kvalitetsløsninger

Micro Matic leverer kjente merkevarer fra solide kvalitetsprodusenter, og legger sin ære i å levere kvalitet i alle ledd, fra materialer og komponenter, til logistikk og leveranser.

Nyhet!
LED-dimmeren MicroDim ZB250

MicroDim er en klassisk trykk/vri-dimmer for perfekt dimming av LED. Det finnes mange gamle dimmere der ute, som bør byttes med en dimmer tilpasset dagens lyskilder. Med innebygget Zigbee 3.0, åpnes muligheten for smarthusfunksjonalitet – men det er helt valgfritt.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.