Micro Matic logo
Logg inn

Gira G1 - intelligent styring av smarthusets funksjoner

Nyheten Gira G1 erstatter brytere og svarapparat i KNX-anlegget på en genial måte. Med en G1 på veggen, styres alt fra adgangskontroll til lys og persienner fra ett og samme sted. Betjeningsterminalen er så nett og delikat at den vil løfte helhetsinntrykket i ethvert rom.

Oversiktlig og intuitiv betjening

  • Delikat og stilrent design
  • Fleksibel og multifunksjonell

Gira fokuserer som alltid på design, og det stilrene betjeningsapparatet oser av kvalitet. G1s brilliante multitouch-display og tydelige, selvforklarende grensesnitt gjør betjening av smarthusfunksjonene enkelt og tilgjengelig for alle i familien.

G1 styrer hele eller deler av anlegget, gir værvarsler fra internett, kan benyttes som termostat og fungerer som svarapparat sammen med Giras porttelefonsystemer. Den unike fleksibiliteten gjør at G1 passer like godt uansett hvilke funksjoner man ønsker å betjene. Alt fra dimming og solskjerming, til varmestyring og adgangskontroll kan enkelt integreres og betjenes fra enheten. Innebygd timer gir mulighet for automatisering, og oppsett og tilpasning av scenarier er så enkelt at det føles som en lek.

Installasjonen er ekstremt enkel: Du trenger en nettverkskabel og PoE-switch hvis du ønsker å koble til strøm over ethernet, som er den anbefalte løsningen. Ved rehabilitering er det mulig å sette opp enheten trådløst (WLAN) med bruk av 24V eller 230V.

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.