Micro Matic logo
Logg inn

Gira designkonfigurator - finn din favorittbryter!

Det er ikke vanskelig å finne den perfekte rammen som får lysbryteren til å skli inn i interiøret. Giras designkonfigurator gjør det lekende lett å kombinere farger, design og funksjon på rammer og innsatser. Med Live View-modus, kan du til og med teste de ulike kombinasjonene direkte på veggen!

Du kan velge mellom 10 bryterprogrammer, over 50 rammevarianter og en rekke innsatser i forskjellige farger og materialer. Gira designkonfigurator kan åpnes i alle nettlesere, og finnes som gratis app for Android, iPhone og iPad.

Test brytere med lekre designrammer på veggen med Live View

Det kan være vanskelig å ta et interiørvalg uten å ha sett hvordan produktet faktisk vil ta seg ut i hjemmet. Med den nye muligheten for Live View, løser Gira dette på en elegant måte:

Du skriver ut og fester et lite sporingsbilde på veggen. Deretter åpner du appen "Gira Designkonfigurator" og velger Live View-modus på smarttelefon eller nettbrett. Sikt deg inn på bildet med kameraet. Bildet vil nå byttes ut med en Gira-bryter, og du kan enkelt bla mellom ulike innsatser og designrammer som du vil teste på veggen.


Last ned appen Gira Designkonfigurator

Last ned sporingsbilde for Live View

1. Last ned appen Gira Designkonfigurator
2. Print siden med sporingsbildet
3. Fest sporingsbildet på et passe sted i hjemmet
4. Start Gira Designkonfigurator-appen, åpne Live View-mode og scan sporingsbildet
5. Nyt synet av lekre Gira-produkter på veggen!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.