Micro Matic logo

Microtemp MTC3

Microtemp MTC3 er en "alt-i-ett"-termostat og regulator med et stort, lettlest og bakgrunnsbelyst display. Termostaten har innebygd timer for sparetemperatur, med 4 valgfrie programmer og mulighet for frostsikring.

31.05.2016

Fleksibel - Alt-i-ett termostat og regulator

  • Energieffektiv - Innebygd timer for sparetemperatur iht. TEK10
  • Attraktiv - Valgfritt design, mange farge og rammemuligheter
  • Lettlest - Stort, lettlest display med bakgrunnsbelysning
  • Enkel - Rask og velkjent montering. Enkel innstilling
  • Brukervennlig - Lett å forstå, enkel å bruke

MTC3_design_Tekstbilde_900x300px_lokk.jpg

Enkel å montere, enkel å bruke

Displayet til MTC3 er bakgrunnsbelyst, med store lettleste tall og symboler. Betjeningen kan ikke bli enklere, alt man trenger å gjøre, er å åpne lokket, og trykke på rød eller blå pil for å henholdsvis heve eller senke varmen. Lyet i displayet tennes ved betjening, og slukker automatisk etter 30 sekunder.

Med innebygget timer, kan MTC3 håndtere dag- og nattsenkning av temperaturen. Den leveres med 4 forhåndsdefinerte programmer tilpasset de fleste husstander.

MTC3 er merket med en QR-kode inni lokket, som tar brukeren direkte til siste versjon av bruksanvisningen.

Universaltermostat med alle reguleringsmuligheter

  • Gulvføler
  • Innebygget føler
  • Romføler
  • Dobbelt følersystem (parkettermostat)
  • Regulator (ingen aktive følere)

MTC3s mange reguleringsmuligheter gjør den svært fleksibel. Selv i rom der det ikke er installert føler, kan MTC3 benyttes - da med romføler eller som regulator. Med 2-polet bryter, er det ingen begrensning for hvor termostaten kan benyttes. For å forhindre eventuelle frostskader, går MTC3 automatisk over til å fungere som en regulator dersom noe går galt med føleren. Dette gjør MTC3 perfekt for bruk, uansett om det er til nybygg eller rehabilitering, bolig eller hytte.

Kjent, god kvalitet. Enda enklere installering

Baksiden av MTC3 er den samme som på MTC2. Dermed er monteringen akkurat like enkel som vi kjenner den fra tidligere. For å gjøre installeringen enklest mulig, har MTC3 fått autoindeksering på føler. Dersom en gulvføler er koblet til, stiller termostaten seg automatisk inn på gulvføler, og starter på 25°C. Har man ikke gulvføler koblet til, starter den på innebygget føler.

Attraktivt design

Nye MTC3 har et moderne, stilrent design som vil passe godt med de fleste interiør. Det symmetriske utseendet med stort, lettlest display, gjør termostaten behagelig og tiltalende å se på. Ønsker man å skjule displayet, kan man bytte til det medfølgende tette lokket.

MTC3_Tekstbilde_900x300px.png

Dekselet til MTC3 er tilgjengelig i fargene hvit (standard), alu, antrasitt og Exxact hvit (Ral9003). MTC3 kan benyttes med designrammer fra Gira.

Se alle instruksjonsfilmer til MTC3

Termostat Microtemp MTC3 Aktivering av timerfunksjon

Termostat Microtemp MTC3 Oppstart og innstilling som gulvtermostat

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.