Micro Matic logo
Logg inn

Marsipanalarm! Deilig Odense-marsipan i Microtemp MTC4-eskene

Ingen slår nordmenn på hygge. Likevel kan selv de hyggeligste av oss trenge litt hjelp når høstmørket og vinterkulda for alvor setter inn. Kanskje er deilig dansk Odense-marsipan og en konkurranse proppfull av spinnville hestekrefter det som trengs for å gjøre mørketiden litt triveligere?

Både marsipan og hestekrefter er stikkord i årets høstkampanje, MicroChallenge 2022, som har oppstart 1. oktober 2022.

— Vi har samlet termostatene og dimmerne som gjør mørketiden litt lysere, litt varmere og mye hyggeligere i høstens kampanjeavis, innleder Øystein Væringsaasen, markedskoordinator og marsipan-connoisseur i Micro Matic Norge.

— I tillegg har vi hentet frem den deilige Odense-marsipanen vår, som mange kjenner fra fotocelle-eskene våre, og lanserer en stor og spennende konkurranse! Det betyr at alle som handler Microtemp MTC4 i kampanjeperioden kommer til å finne både marsipan og lodd i eskene!

10 heldige vinnere: Hele dagen i en Porsche

I MicroChallenge 2022 slår vi på stortromma! Hele ti heldige vinnere får en hel dag i en Porsche på Rudskogen Motorsenter! I tillegg kan du vinne hundrevis av andre premier.

— Gasspedalen i gulvet, brent gummi, hundrevis av lynraske hester; vibrasjoner i rattet inn i siste sving. Du presser rundetidene nedover, det rutete flagget kommer – men er du en vinner? Det finner du ut hvis du vinner hovedpremien i MicroChallenge, forteller Væringsaasen engasjert.

Sammen med Lier ASVO har han har putta lodd og marsipan i hele 24 000 Microtemp MTC4-esker, som nå er på vei ut til grossister over hele landet.

— Når du velger MTC4 er du uansett en vinner. Forhåpentligvis stikker du av med hovedpremien, eller én av de hundrevis av andre spennende premiene. I verste fall sitter du igjen med markedslederen innen termostater og et deilig marsipanbrød å kose deg med på vei til neste kunde, forsikrer en svært marsipanglad Øystein.

Micro Matic-tipset: MTC4 er en energieffektiv erstatning for alle de gamle regulatorene som fortsatt finnes i mange norske hjem. Som regulator bruker MTC4 den innebygde regulatorfunksjonen for å styre varmen i henhold til innstilte spare- og komfortperioder.

Dette mener elektrikerne om MTC4

Med fire millioner solgte enheter er Microtemp-serien Norges mest populære termostater. Microtemp MTC4 – siste generasjon økotermostat – kommer med flere funksjoner som hjelper forbrukeren å spare mer energi. Men hva er det som gjør at så mange profesjonelle elektrikere velger MTC4?

— Microtemp er enkel og selvforklarende – ikke minst for sluttbruker. Mange termostater er veldig avanserte, eksempelvis når det kommer til nattsenking, men også der gjør Microtemp det lett for oss å hjelpe kunden med et brukervennlig system de forstår. Micro Matic gjør det enklere å være elektriker, er den tydelige dommen fra Vidar Smistad, elektriker i Høva Elektro.

— Alle gutta har Microtemp MTC4-termostaten i servicebilen, for den kan brukes til alle typer anlegg, alle typer gulv og både som termostat og regulator. Har du en MTC4 i bilen så er du berga uansett hva som møter deg hos kunden, supplerer Lars Brevik i Elpartner.

Fordelene med MTC4

Leder for produktavdelingen i Micro Matic, Aleksander Ødegård, nikker anerkjennende mens de to proffene snakker. Han supplerer også med noen ekstra fordeler:

— Vi kan jo også nevne at MTC4 bare bygger 20 mm i dybden, har svært montørvennlige elevatorklemmer med tydelig merking og et svært enkelt programmeringsoppsett. I tillegg håndterer den 16A, så du trenger aldri være i tvil om den tåler effekten eller ikke.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.