Micro Matic logo
Logg inn

MicroChallenge – fest setebeltet!

Gassen i bånn, brent gummi, hundrevis av lynraske hester, vibrasjoner i rattet inn i siste sving. Du presser rundetidene nedover, det rutete flagget kommer – men er du en vinner? Det finner vi snart ut av!

Takk for deltagelsen!

MicroChallenge er over for denne gang. Takk til alle som har deltatt, skannet QR-koder og registrert seg. Mange har fått premier allerede og snart møter vi dere som skal til Rudskogen for å trøkke gassen i bånn sammen med oss! Vi gleder oss hemningsløst!

Siste frist var 28. februar

Mange har skannet, vunnet og jublet, og Micro Matic har sendt ut mange premier og kontaktet direktevinnere av racing på Rudskogen! Alle som har registert seg for sistesjansen, kan glede seg over at ikke alle vinnerloddene ble funnet, og det er derfor flere enn én heldig ekstravinner som får bli med oss til Rudskogen!

Sitter du på lodd som ikke er skannet eller registert, eller du har MTC4-esker med MicroChallenge-merke, er det desverre for sent å bli med i MicroChallenge 2022. Takk for at du valgte Microtemp og nyt marsipanbrødet som fulgte med i kampanjebatchen.

Premier for 100 000 kroner

MicroChallenge – årets villeste konkurranse – hadde premier til en samlet verdi på over 100 000 kroner! Vi har gitt bort 10 Porsche race på Rudskogen Motorsenter, mange nyttige verktøysett, spesialdesignede kniver og ikke minst – en haug av våre bestselgende produkter! Vinnersjansene har vært store og det har virkelig lønnet seg å skanne QR-kodene i MTC4-eskene! Vi gleder oss til neste MicroChallenge. Følge med!

En ung montør kan reglene, mens en eldre kan unntakene!

Det kan likevel være greit å sette seg inn i reglene, for ordens skyld.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.