Micro Matic logo
Logg inn

MicroChallenge 2022 - fest setebeltet!

Gassen i bånn, brent gummi, hundrevis av lynraske hester, vibrasjoner i rattet inn i siste sving. Du presser rundetidene nedover, det rutete flagget kommer – men er du en vinner?

Slik deltar du:

1. Kjøp Microtemp MTC4
2. Skann loddet i esken

Du får umiddelbart vite om du har vunnet!

Årets villeste konkurranse!

10 heldige hovedvinnere får en hel dag på Rudskogen Motorsenter, hvor rundetiden knuses i en Porsche! Vi gir også bort mange verktøysett som er nyttige i montør-hverdagen, spesialdesignede kniver og en haug av våre bestselgende produkter. Det er store vinnersjanser og premiene har en samlet verdi på over 100.000 kroner!

Og du, nå finner du deilige Odense-marsipanbrød overtrukket med mørk sjokolade i Microtemp MTC4-eskene, med MicroChallenge-merke!

En ung montør kan reglene, mens en eldre kan unntakene!

Det kan likevel være greit å sette seg inn i reglene, for ordens skyld.

Allerede flere vinnere

Flere heldige vinnere har skannet seg frem til premier allerede, og vi har kontaktet den aller første vinneren av Rudskogen-premien. Det er forsatt hundrevis av premier i MTC4-eskene, så husk å skanne QR-koden. Vi venter tøff konkurranse på Rudskogen og klør etter å få trøkka gassen i bånn sammen med dere!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.