Micro Matic logo
Logg inn
microsense 2 i fjellandskap i solnedgang med person i forgrunn som mediterer

Velkommen til en ny tid - MicroSense® 2

I dagens stadig mer teknologiske verden er komfyrvakten en uunnværlig del av ethvert hjem, og vår løsning tar sikkerhet på kjøkkenet til et nytt nivå.

Hvorfor velge MicroSense® 2?

Smart teknologi

MicroSense® 2 er en komfyrvakt med banebrytende måleteknologi, som setter en ny standard i bransjen. Den kommuniserer i sanntid med en app, slik at elektrikeren enkelt kan lese av statusmeldinger. Dette gjør det enkelt å feilsøke eventuelle problemer kunden måtte ha med produktet.

Brannforebygging

Med MicroSense® 2 reduseres risikoen for brann betydelig. Systemet overvåker kontinuerlig temperaturen på koketoppen, og ved detektering av for høy temperatur, slås komfyren automatisk av. Brukeren kan enkelt forhindre utkobling med et enkelt trykk på knappen på komfyrvakten.

Enkel installasjon

Vi vet hvor viktig det er med enkel installasjon for elektrikere. MicroSense® 2 er designet for å være brukervennlig og rask å installere, noe som sparer både tid og ressurser. Vår komfyrvakt er ferdig innstilt for 90 % av alle installasjoner, og kan monteres under ventilator, på veggen eller i taket. For mer krevende installasjoner kan innstillinger enkelt gjøres i appen.

Svært enkel i bruk

MicroSense® 2 har kun én styringsknapp, som gjør den lettvint for sluttbruker å forstå og manøvrere. Er alt under kontroll og man ønsker å avbryte en alarm, trykker man enkelt på knappen. Får du ikke stoppet den i tide, vil strømmen koble seg ut. For å koble på strømmen igjen, trykker du en gang på knappen. Enklere blir det ikke!

Avansert programvare og presisjon

Forbedret presisjon

  • Videreutviklet programvare og algoritmer: Den nye programvaren gir raskere og mer nøyaktig deteksjon av brannfare sammenlignet med forgjengeren.
  • 64 individuelle lesepunkter: Sensoren har nå 64 individuelle lesepunkter, noe som gir en mer detaljert og presis overvåking av koketoppen.

Enkel batteribytte

  • AAA-batterier: MicroSense 2 bruker standard AAA-batterier, som er lett tilgjengelige og enkle å bytte ut.
  • Lang batterilevetid: Batteriene har en forventet levetid på ca. 3 år, noe som gir deg langvarig sikkerhet uten hyppige bytter.

Svært monteringsvennlig og fleksibel

MicroSense® 2 leveres ferdig paret og innstilt for de vanligste monteringshøydene. Komfyrvakten leveres både for fastmontering i nye kjøkken og ettermontering i eksisterende kjøkken.

Sensorens montasjeplate festes med en limpute som leveres ferdig påsatt. Komfyrvaktsensoren kan monteres fra 45 til 200 cm over koketoppen, både under ventilatorhette, på vegg og i tak. Det er viktig at sensoren "ser" ned mot koketoppen for å kunne overvåke temperaturen. Derfor er det påkrevd at du bytter til veggbrakett (inkludert), som vil vinkle sensoren nedover ved veggmontering. Stikkontakten til komfyrvakten er den enkleste på markedet med skrufritt deksel og enkel kobling.

Det tryggeste kjøpet

MicroSense® 2 komfyrvakt er godkjent iht. Europanormen EN50615 og FG-godkjent. Kunden som får MicroSense® 2 installert kan derfor være trygg på at produktet er gjennomtestet, av høy kvalitet og vil sikre husholdningen om en farlig situasjon skulle oppstå.

MicroSense® 2 – Sikkerhet du kan stole på

Med MicroSense® 2 kan du slappe av og vite at kjøkkenet ditt er trygt. Den avanserte teknologien og brukervennligheten gjør den til et ideelt valg for alle som ønsker å forebygge brann i hjemmet.

MicroSense® 2

Finn forhandler

Micro Matics produkter og løsninger er tilgjengelig gjennom forskjellige forhandlere avhengig av om du er proff- eller privatkunde.

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.