Micro Matic logo

Microtemp Termostater

Microtemp er markedets mest solgte og ettertraktede termostater.

Helt siden den første varianten av Microtemp, MTC, ble lansert i Norge i 1986, har termostaten vært en favoritt på det norske markedet. Kjent for sin brukervennlighet, driftsikkerhet og enkle montering, er Microtemp et sikkert valg for alle bygg og boliger.

Microtemp utvikles og produseres av OJ Electronics i Danmark, i tett samarbeid med Micro Matic Norge. Slik sikrer vi en termostat som er perfekt for norske forhold.

Microtemp-Termostater_TB167_F4F4F4_2021.jpg

I dag leveres Microtemp i en rekke varianter, som termostat og regulator, med gulvføler, romføler eller IR-føler. Det finnes en Microtemp termostat tilpasset alle behov - om det er enkel komfortregulering, WiFi-styring, mulighet for nattsenking og frostsikring, tidsstyrte døgnprogrammer med dag- og nattsenking eller sentralstyring.

Microtemp termostater egner seg for både nye og eksisterende installasjoner. Har du en termostat uten sparemulighet i dag, er det enkelt å bytte til en Microtemp med spareprogrammer.

Designrammer fra Gira

Hent opp detaljer fra rommets interiør med en lekker designramme fra Gira.

Tips til varmeregulering

For å regulere varmen benyttes forskjellige reguleringsprinsipper og temperaturfølere. Skal du pusse opp huset eller bygge nytt finnes det mange muligheter for deg som ønsker moderne varmestyring tilpasset både behov, rom og gulvtype.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.