Micro Matic logo
Logg inn

Sikker fjerntilgang til KNX-smarthuset med Gira S1

Fjernstyr funksjoner i KNX Smarthuset med visshet om at ingen uvedkommende kan få tilgang til kommunikasjonen eller kan ta kontroll over huset: Gira S1 gir kryptert tilgang til hele KNX-anlegget.

09.05.2018

Sikker og kryptert tilgang over internett

  • Sikker og enkel fjerntilgang for vedlikehold
  • Ingen konfigurering av router

Sikring av data og persondata

I det siste har det vært en rekke saker om persondata som har kommet på avveie, og det er en reell bekymring for at IoT-komponenter kan aksesseres av uvedkommende. Det er med andre ord viktigere og mer relevant enn noensinne at man sikrer kommunikasjonen og dataene sine. Har man KNX-anlegg i huset sitt, gjør Gira S1 dette enkelt.

Tilgang kun for dem som skal ha tilgang

Ikke la uvedkommende ta kontroll eller koble seg til smarthuset. Hvis man trenger service eller hjelp fra servicetekniker så kan denne koble oss på via denne modulen, når huseier gir tilgang fra app. Man kan også f.eks. programmere en bryter e.l. som kan åpne for tilgang til utvalgte personer.

Viktige hendelser rett på telefonen

Om røykvarsleren utløses eller noen ringer på døra, og man ikke er hjemme, vil smarthuset informere om hendelsene rett på brukerens smarttelefon. Med Gira S1 kan man også få automatisk tilsendt epost om ønskelig, inkludert bildevedlegg.

Perfekt i kombinasjon med andre KNX-moduler

Gira S1 er laget for å enkelt kunne snakke med Gira X1 og med Gira HomeServer. Serviceteknikere som gis tilgang til anlegget, vil enkelt kunne utføre vedlikehold og fjernstyre funksjoner om nødvendig. I tillegg gir Gira S1 sikker tilgang til alle produkter med webserver-funksjonalitet.

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.