Micro Matic logo
Logg inn

Sikkerhet

Vi tilbyr mange løsninger som øker sikkerheten i bolig og hytte. Noen er påbudt, som komfyrvakt og mellomvern, mens andre er muligheter du kan benytte deg av for å sikre store og små, hindre kostbare skader og øke komforten.

Komfyrvakt

Komfyren er den største brannkilden i hjemmet, og grunnlag for nesten halvparten av brannvesenets utrykninger. Med komfyrvakt fra Micro Matic slås komfyren av automatisk før brannen oppstår. Siden 2010 har det vært krav om at det skal installeres fastmontert komfyrvakt i alle nye elektriske anlegg på kjøkken. Det er ikke påbudt i eldre kjøkken, men sterkt anbefalt.

Overspenningsvern

Visste du at overspenninger hvert år forårsaker store skader og kostnader på elektronikk i norske hjem? Forsikringsselskaper utbetaler årlig rundt 200 millioner kroner i erstatning for dette. Finvern gir best mulig beskyttelse av elektronikk mot brann og ødeleggelse, og bør installeres i tillegg til mellomvern hvis elektronikk, som f.eks. TV og PC, ønskes beskyttet.

Adgangskontroll

Gjør hverdagen tryggere og enklere for hele familien med adgangskontroll. I et smarthus kan du integrere adgangskontroll og bruke belysningen eller høyttaleranlegget til å varsle når noen ringer på.

Med vårt handsfree porttelefonsystem kan du både se og høre hvem som ringer på, og det kan integreres med ditt KNX-system. Styringsteknikken og lydbildet er blant det mest moderne på markedet og fås i lekre designrammer tilpasset interiøret ditt.

Kodetastaturet åpner døren med rask og presis respons ved hjelp av lette trykk. Er du ikke hjemme, kan du sette opp en engangskode for å slippe noen inn.

Utelysstyring

Med utelysstyring fra Micro Matic sparer du både miljø og lommebok. Behovet for utelys varierer med årstidene, og du kan spare mye ved at lyset ikke står på konstant. Med enkle grep kan du redusere energiforbruket med opptil 50%. Det finnes mange måter å styre lyset på, avhengig av ønsket effekt. Du kan f.eks bruke astrour, fotocellebryter, eller bevegelsessensor. Skap trygghet og trivsel med utelysstyring!

Is- og snøsmelting

Hold bolig og gangarealer fri for snø og is gjennom vinteren. Sensorer og følere kan registrere nedbørsmengde og temperatur, og sette i verk systemene for snøsmelting når det trengs. Effektiv snø- og issmelting reduserer risikoen for fallskader i trapper og gangpartier som følge av glatt underlag, vannskader fra igjenfryste takrenner og avløp, eller skader forårsaket av fallende istapper.

Velferdsteknologi

Har du noen i familien med spesielle behov, kan tilrettelegging med våre produkter gjøre hverdagen lettere. Med et KNX smarthussystem får du et fleksibelt hjem som kan tilpasses etter behov, og som kan gjøre at flere klarer seg alene.

Produkter

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.