Micro Matic logo
Logg inn

Petter fra Kolvereid skal til Rudskogen Motorsenter!

For noen dager siden kjøpte Petter inn termostater til et prosjekt i Rørvik, og vipps, så vant han en tur til Rudskogen Motorsenter!

Petter Oluf Lie (33) bor i havgapet på grensen til Nordland i Norges aller minste by, Kolvereid. Det var en glad og trivelig trønder som svarte da vi ringte for å gratulere med vinnerloddet:

Ja, det var veldig gøy! Kollegaen min ble litt sjokkert når jeg skannet frem premien, humret han.

Vinnerlodd i MTC4

Vinnerloddet fant han i esken til en Microtemp MTC4 termostat, som nå er installert i et nybygd leilighetskompleks i Rørvik sentrum. Petter har jobbet i NTE Elektro i over 5 år og kjøpte favorittermostaten Microtemp MTC4 på Elektroskandia. Fritiden bruker gla'laksen Petter på videreutdanning på teknisk fagskole, fiske og jakt. Han har også en interesse for biler og derfor passer premien ypperlig:

Det er langt til slike baner her i Trøndelag. Jeg har kjørt gokart noen ganger, men jeg har ikke kjørt ordentlig bil på bane før, så dette blir gøy!

Vi gleder oss til Rudskogen

Petter virker som en skikkelig trivelig fyr som vil gi ordentlig gass og god konkurranse på Rudskogen. Gratulerer, Petter! Vi gleder oss til å tilbringe dagen med deg.

Det er fortsatt mange vinnerlodd og marsipan gjemt i eskene til termostaten Microtemp MTC4 der ute! Så scan, scan, scan!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.