Micro Matic logo
Logg inn

Motorentusiasten Pawel skal til Rudskogen!

Det er med iver i 6.-gir at vi annonserer enda en vinner av hovedpremien i MicroChallenge 2022!

Den 33 år gamle familiefaren, Pawel, gleder seg veldig til å svi gummi på Rudskogen neste år. Pawel forteller at han ble litt sjokkert når han skannet vinnerloddet, og måtte dermed skanne på nytt for å dobbeltsjekke om det stemte − og det gjorde det!

Familiekjær

Pawel holder til på Lierskogen med både to- og firbeinte familiemedlemmer. Han fremstår som en sporty og familiekjær fyr med god peiling på faget sitt. Når Pawel ikke er på jobb for Røa Elektriske, eller befinner seg på det lokale treningssenteret, eller i samvær med familien sin, så dyrker han interressen for motorsykkel!

Norgesfavoritten

Vinnerloddet ble kjøpt på Sonepar avd Bærum. Pawel forteller ivrig at Røa Elektriske installerer massevis av favoritt-termostaten Microtemp MTC4 fordi kombinasjonen av pris og nydelig kvalitet danker ut alle andre alternativer! Det er sang i våre Micro-ører.

Vi gleder oss til å se deg i aksjon, Pawel!

Vil du konkurrere mot Pawel? Det er fortsatt vinnerlodd i termostaten MTC4 der ute som ikke er skannet!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.