Ny rammeserie - Esprit Linoleum

Gira Esprit Linoleum-multipleks: Rene linjer - naturlige materialer. En rammeserie for den trend- og kvalitetsbevisste. Perfekt for skandinavisk design med fokus på rene linjer og naturlige materialer.

Micro Matic har i en årrekke hatt fokus på at også installasjonsmateriell og brytere og skal være estetisk tiltalende, og introduserer rammer i linoleum og bjørkefinér.

Designkonsept:

Gira Esprit Linoleum-multipleks er den første bryterserien som forener to naturlige materialer som begge er laget av fornybare råmaterialer. De er miljøvennlige og robuste - og svært populære blant arkitekter og interiørdesignere. Rammene kommer i seks klare farger som gir spillerom for mange kombinasjonsmuligheter, og er det ideelle valget for interiørkonsepter der man ønsker et rent formspråk kombinert med naturlige materialer.

Seks farger for individuelt interiørdesign:

Gira Esprit Linoleum-multipleks bryterserien er tilgjengelig i seks farger. Fargepaletten omfatter to nøytrale gråtoner (antrasitt og lys grå), to varme jordfarger (lys brun og mørk brun), og to klare primærfarger (rød og blå). Dette gjør at Gira Esprit Linoleum-multipleks kan brukes i ethvert interiørdesign, og fargene er nøye samstemt slik at alle variantene som skal kombineres på veggen fungerer sammen.

Materialer:

Finér har historisk blitt brukt fortrinnsvis i stuen og i kontorlandskaper som fremhever lineær estetikk og naturlige materialer. Hyller, bord og stoler - inkludert en rekke designklassikere - har blitt laget av dette materialet. Rammene er laget i 3.4 mm tykk, fem-lags kryssbunden finsk bjørkefinér, og er derfor svært robust. Den lagdelte strukturen i ytterkantene skaper en flott kontrast til den silkematte linoleumen.

Gira Esprit Linoleum-multipleks er den første bryterserien til å bruke linoleum, og den ubehandlede, litt grove overflaten på rammene gjør dem til en spesiell, nærmest sanselig opplevelse, både når det gjelder utseende og følelse. Linoleum er ekstremt slitesterkt, motstandsdyktig mot fett og olje, og er svært enkelt å rengjøre, samtidig som det har anti-statiske og lett antibakterielle egenskaper.

Varianter:

Alle fargevariantene kommer i 1-4-hullsrammer, og passer til innsatser i System 55. Rammene kan også kombineres med andre veggboksprodukter som Microtemp termostater, dimmere, sensorer osv.

Vedlegg bilder:

  • Ramme blå linoleum 1 hull
  • Ramme rød linoleum flere vinkler
  • Ramme brun linoleum 4 hull

Nyttige linker:

Produktinfo:                 http://www.micromatic.no/?ItemID=15034
Rammer:                      http://www.micromatic.no/?CatID=1980

Fant du det du lette etter?