Driftsstatus i Micro Matic - Koronavirus

Vi i Micro Matic Norge holder oss oppdaterte på nasjonale helsemyndigheters anbefalinger knyttet til Koronaviruset for å sikre at vi tar nødvendige forholdsregler.

Vi har endret interne rutiner og tilpasset oss slik at vi oppfyller anbefalinger og krav, samtidig som vi sikrer tilnærmet normal drift. Vi har per d.d ingen leveranseproblemer med varer til våre kunder, men vi opplever noe forsinkelser i ekstern frakt og distribusjon, og vi håper det vil bli vist forståelse ved mulige forsinkelser i levering. 

Teknisk kundesenter består av høyt kompetente, erfarne, imøtekommende og tilgjengelige medarbeidere som kan nås på 66 77 57 50 eller support@micro-matic.no

Logistikk og lager jobber som vanlig og er fysisk tilstede for å få varer inn og ut av lageret. 
 
Om du skal hente varer hos oss ber vi deg om melde din ankomst til telefonnummeret som henger på hovedinngangsdøren, og vente til vi åpner for deg. 
 
Om du skal levere varer ber vi deg om å plassere leveransen utenfor porten og gi beskjed. Telefonnummer henger godt synlig. 
 
Avdelingskontorene i Bergen og Trondheim er fysisk stengt, men vi er tilgjengelige per telefon og mail. Vi vil ikke avholde fysiske kundemøter inntil videre, og vi satser på å holde møter via Skype, Teams og andre medier. Ta kontakt eller book kundemøter med våre dyktige selgere.
 
Forøvrig følges alle gitte påbud. 
 
 
 
 

Fant du det du lette etter?