Microtemp WiFi MWD5 - Den nye wifi-termostaten

Denne smarte "alt-i-ett" urtermostaten med WiFi gjør avansert varmestyring enkelt - både for installatør og sluttbruker. Intuitiv app med konfigurasjonsveiledning tilgjengelig for Android og iOS.

  • Kan tilkobles WiFi og App (valgfritt)
  • Meget enkel montering og oppsett
  • Sikker skyløsning i tråd med GDPR
  • Ingen abonnementskostnader

Microtemp WiFi MWD5 er en bruks- og monteringsvennlig 16A urtermostat med avansert varmestyringsfunksjonalitet, touch-skjerm og WiFi. Termostaten er oppe og går med fabrikkinnstilt spareprogram etter kun 5 trykk!

Spareprogrammet kan settes opp med inntil 6 hendelser per dag. MWD5 er utstyrt med dobbelt følersystem, lærefunksjon, åpent vindu-funksjon og automatisk sommertid. Tilkobling til WiFi og app er valgfritt, og gjøres enkelt ved å manuelt skrive inn passord eller benytte "push-button" WPS.

Trygghet

Termostaten tilkobles boligens trådløse 2,4GHz nettverk gjennom inntasting av nettverksnøkkel eller "Push button WPS" dersom routeren har denne funksjonaliteten. All trådløs kommunikasjon mellom termostat og router krypteres ihht WPA/WPA2-standardene, og det er ingen registrering av persondata!

Design

Termostaten har en 2" TFT berøringsskjerm med farger som gir et moderne uttrykk. I tillegg er den tilgjengelig med deksler i flere farger, og er kompatibel med lekre designrammer fra den anerkjente kvalitetsprodusenten Gira for de som ønsker best mulig finish og tilpasning til interiørdesignet.

App for Android og iOS

Appen "Microtemp WiFi MWD5" er tilgjengelig for både Android og iOS, og det er ingen abonnementskostnader.

Last ned appen fra App Store  eller Google Play, og prøv vår demofunksjon!

Microtemp MWD5 nyttflyer

MWD5 - Smart "Alt-i-ett"-termostat med WiFi og mulighet for styring via App

Last ned NYTT-flyer

Interessert i Microtemp WiFi MWD5 

Microtemp WiFi er nå tilgjengelig via elektrogrossist og installatør. 
Finn forhandler

WiFi-termostat MWD5

 

Fant du det du lette etter?