Møt oss på Eliaden2018!

Klar for årets happening? Vi gleder oss stort til Eliaden2018, og håper vi møter deg der! Du finner oss på stand D02-11

Forberedelsene til Eliaden2018 er i full gang i Micro Matic, og med spennende nyheter innen alt fra varmestyring, lysstyring og smarthus, til sikkerhet og energi er det ikke rent lite å se frem til!

Dessuten lanserer vi et helt nytt produktområde i år.... Det blir elektrisk!

Velkommen til Micro Matic Norge AS på stand D02-11

Micro Matics seminarer på Eliaden2018

Husk å legge våre spennende seminarer i kalenderen allerede nå. Begge seminarene er åpne for alle, og krever ingen påmelding.

Private and semi public charging infrastructure as part of the future energy grid

  • 30. mai 2018, 13:30 - 14:30, Scene, Hall D

The charging infrastructure is probably the most important challenge to address regarding the exponential growth of the electromotive business. What are the needs of the users, the commuters, the property owners or the fleet operators? Which potential target groups are there, what does it mean for grid stability, and what business models can be applied? What technical solutions are available and what needs to be developed?

Seminaret holdes av en av pionerene innenfor billading: Mennekes Elektrotechnik GmbH, og vil være på engelsk.

KNX Smarthus – investering eller utgift?

  • 29. mai, 14:00-15:00, Scene, Hall D
  • 30. mai, 10:30 - 11:30, Scene, Hall D
  • 31. mai, 10:00 - 11:00, Scene, Hall D

Mange har en oppfatning av hva et Smarthus er, og at det er kostbart. Men hva er et virkelig smart hus, og hvordan måler man verdien av å eie et smarthus? Vi ser nærmere på løsninger som tilfører verdi for både installatør og sluttkunder, og hvordan denne verdien kan synliggjøres. Dette seminaret passer for alle som selger og installerer KNX-løsninger, takstmenn, arkitekter, rådgivende ingeniører, huseiere og alle andre som er interessert i smarte løsninger, kvalitetsprodukter, hjemautomatisering og IoT.

Foredragsholdere: Hans Fredrik Rønning & Odd Kristian Greaker

Les mer om Eliaden2018