Ønsker du å bli en sertifisert KNX-partner?

Micro Matic tilbyr nå KNX Associations sitt Grunnkurs i KNX-programmering. Kurset vil gå over fem kursdager, og du vil etter fullført teoretisk og praktisk eksamen siste kursdag bli en sertifisert KNX partner.

Hvorfor KNX sertifisering?

Det stilles stadig større krav til sertifisering og å kunne vise til referanseprosjekter for å kunne gi priser og prosjektere KNX anlegg i Norge. Dette gjelder spesielt prosjekter i næringsbygg, og statlige- og kommunale byggeprosjekter. Sertifiseringen gjør dermed deg og ditt firma attraktive på programmeringsmarkedet, på samme tid som dørene åpnes til flere spennende samarbeid og prosjekter.

Hva lærer du på kurset?

Ved å være med på Grunnkurset i KNX programmering får du en grundig teoretisk innføring og innsikt i alle byggesteinene i KNX protokollen. I tillegg får du muligheten til å lære programmering av ETS «hands on» med ytterst god veiledning av kursholder Trond. Etter fullført kurs skal du være i stand til å veilede, tilby og installere KNX smarthus i bygg og bolig.

Hvem gjelder sertifiseringen for?

Sertifiseringen er personlig for kursdeltakeren som fullfører sertifiseringen. Det vil si at du tar med deg kompetansen og fordelene sertifiseringen gir deg om du beveger deg videre i bransjen.

Fordeler ved KNX Grunnkurs

Du blir etter fullført kurs listet på KNX.org sine lister over KNX partnere i Norge, og får dermed muligheten til å bli mer synlig i bransjen. I tillegg får du på dine sider tilgang til KNX partner logoen som du har din fulle rett til å benytte i forbindelse med markedsføring av dine egne prosjekter og ditt firma. Du får også rabatt på ETS5 lisensen etter bestått kurs.

Kursholder Trond Høyem

Trond har holdt på med KNX programmering siden 1999 og har blant annet vært produktsjef og Tecnical Manager innen KNX bransjen tidligere. Siden 2011 har Trond drevet for seg selv først under selskapet THIS og siden 2015 også Høyem Integrasjon AS. I dag driver Trond selskapene parallelt. Høyem Integrasjon AS leverer systemintegrasjon på hjemmeautomasjonsnivå og i næringsbygg med KNX som hovedområde. Under THIS tilbyr Trond rådgivning, kurs og foredrag. Trond har den høyest mulige sertifiseringen innen KNX herunder både Advanced og Tutor, og vil kunne gi deg gode redskaper på veien til å bli en god KNX programmerer.

Kursdatoer i 2017

  • 19. juni - 23. juni
  • 16. oktober - 20. oktober
Les mer og meld deg på