Vi lanserer ladestasjoner!

For første gang kan Micro Matic tilby et komplett produktprogram for smart lading av alle elbiler og plug in-hybrider. Systemet omfatter løsninger for lastfordeling og betaling, og Charge APP for oversikt og kontroll! Perfekt for bruk i både privat- og næringsmarkedet!

Micro Matic har fått agenturet på de anerkjente Mennekes Ladestasjonene i Norge. Den verdensledende elektroprodusenten Mennekes er en betydelig aktør innen el-drevet transport. Firmaet er OEM-leverandør til de fleste store bilprodusentene, og kjent for å ha utviklet «Type 2-pluggen» som har blitt europeisk standard for ladeplugger. Produktene produseres i Tyskland, og holder høyeste kvalitet. I 2014 vant Mennekes Reddot Award for sitt design på Amtron ladestasjoner. 

Komplett sortiment for billading

Produktsortimentet Micro Matic nå kan tilby, består av alt fra enkle ladestasjoner til systemer for laststyring som kan tilkobles betalingsløsninger. Som tilbehør tilbys blant annet Mode 2 og Mode 3 kabler med Type 1 eller Type 2 plugg.

Compact ladestasjoner

Compact er en serie med enkle Mode 3 ladestasjoner som er perfekt for sikker lading i garasje. Disse ladestasjonene kan fås med effekter opp til 11kW, og med Type 1 eller Type 2 plugg. Alle kommer med 5 meter integrert kabel og kabeloppheng. På modellene Compact R medfølger jordfeilbryter type B til montering på bygningssiden.

AMTRON® ladestasjoner

AMTRON® er en serie avanserte Mode 3 ladestasjoner med effekter opp til 22kW. Ladestasjonene leveres med integrert kabel på 7,5 meter og Type 1 eller Type 2 plugg, eller med Type 2 stikk. Amtron er tilgjengelig med eller uten integrert jordfeilvern, og alle har integrert digital strømmåler. På enkelte modeller er det mulighet for app-styring og brukerautorisering med RFID-brikke. 

eMobility Gateway

Laststyring med eMobility Gateway sikrer tilstrekkelig lading til alle tilkoblede enheter og bidrar til å unngå kostbare forbrukstopper. Gateway kan tilkobles opptil 16 Amtron ladestasjoner via RS 485-Bus, og er tilrettelagt for kommunikasjon med betalingsløsninger via OCPP. På modellene Xtra og Premium kan man enkelt lese ut periodiserte forbruksdata tilknyttet den enkelte bruker til Excel for oversikt eller etterfakturering av reelt forbruk.

Mer om ladestasjoner

Lansering på Eliaden 2018

Kom innom og lær mer om våre nye ladere på stand D02-11 på Eliaden!
Husk å sette av tid til vårt seminar som holdes for åpen scene i Hall D 30. mai kl. 13:30:
Private and semi public charging infrastructure as part of the future energy grid

Fant du det du lette etter?