KNX Smarthus, et priseksempel

Mange tror at et smarthus er veldig dyrt. Sammenligner vi prisen med en tradisjonell elektroinstallasjon koster en Smarthusklar installasjon kun 10-15% mer.

"Smarthusklar" betyr at du setter opp den grunnleggende infrastrukturen til KNX i din bolig, uten å ta i bruk noen smarthusfunksjonaliteter i første omgang. Smarthusklart gjør det samme som en tradisjonell elektroinstallasjon, men gjør samtidig at huset ditt er forberedt for alt et smarthus kan tilby i fremtiden. På den måten kan du når som helst utvide med nye smarthusprodukter og scenarier ettersom nye behov oppstår for deg og familien.

I forhold til den totale investeringen ved bygging av ny bolig, utgjør ekstrakostnadene til en Smarthusklar installasjon en liten andel, mindre enn 1%. Til gjengjeld heves boligens verdi ved et senere salg. Ved å benytte seg av Smarthusets muligheter får du reduserte driftskostnader gjennom lavere energiforbruk og redusert fare for skader. Ikke minst kan systemet synliggjøre hva du bruker mye strøm til, og hvor du kan spare energi.

Med fokus på funksjonelle løsninger får du et smarthus du blir fornøyd med til en fornuftig pris. Det er enkelt å legge til funksjoner og utstyr siden.

Fant du det du lette etter?