Smarte ladesystemer

Micro Matic sine smarte ladesystemer sørger for å lade biler raskt, sikkert og rettferdig. Ladesystemet utnytter den tilgjengelige kapasiteten, fordeler kostnaden rettferdig og sørger for enkel brukeradministrasjon.

Sameier og næring 

Micro Matic leverer komplette smarte ladesystemer for sameier og næring. Med smarte løsninger som fleksible betalingsmetoder, lastbalansering og låsefunksjoner gir ladesystemet til Micro Matic den fleksibiliteten og stabiliteten sameier og næring trenger. Ladeløsningene sørger for å utnytte mest mulig av kapasiteten i strømnettet, og fordeler kostnaden rettferdig mellom brukerne. I tillegg er laderne bygget for bruk i det offentlige rom.

 

Enklere administrasjon 

Ved å velge et smart ladesystem fra Micro Matic kan du velge hva du ønsker å administrere selv. Vi har flere partnere som kan hjelpe med betalingstjenestersupport, drift og vedlikehold av ladesystemet. Dette gjør at du ikke trenger å bruke tid og energi på annet enn å lade bilen din, alt annet kan håndteres av oss.

 

Smarte løsninger 

Micro Matic sine smarte ladesystemer er laget for å være fleksible. Dette betyr at anleggseier står fritt til å velge om brukerne av anlegget skal benytte en app til å håndtere ladingen, en kontaktløs chip (RFID) eller å la anlegget virke uten autentisering. Det lar sameiene og næringen velge de løsningene som passer best, hva gjelder tilgjengelighet og betaling, som sørger for effektiv drift og rettferdig kostnadsfordeling. Feilsøking, oppdateringer og justeringer av ladesystemet kan utføres uten å reise til anlegget, som sparer deg for både tid og penger. Vårt ladesystem lar deg effektivt utnytte tilgjengelig energi i bygget gjennom smart lastbalansering.

Kompletterende tilbehør 

For å effektivisere installasjonen har vi også et utvalg kompletterende tilbehør som ladestolper, kabeloppheng og ladekabler. Det vil si tilbehør som er godt egnet sammen med ladesystemet vårt, og som gjør det enkelt å tilpasse installasjonen til anleggskravene.    

 

Lurer du på noe?

 

 

 

Fant du det du lette etter?