Gira HomeServer

Om ønskelig kan KNX-systemet utvides med Gira HomeServer. HomeServer fungerer som grensesnitt mellom elektroinstallasjonen og datanettverket, og styrer alle byggets komponenter tilknyttet KNX-systemet.

Gira HomeServer er det intelligente byggets hjerne. Den forbinder elektroinstallasjonen til KNX-systemet via datanettverket og Internett. På den måten åpner den for sentralstyring av av boligens funksjoner via en rekke betjeningsenheter - og det uavhengig av om brukeren befinner seg i eller utenfor hjemmet.

En rekke teknologier, som porttelefonanlegg, kameraer og audiosystemer, -samt eksterne systemer som sanitær-, kjøkken- og underholdningløsninger, kan også integreres perfekt i styringssystemet.

Utvidelsen av KNX-systemet med Gira HomeServer har en rekke fordeler: Beboerne nyter godt av mobil teknologistyring og får dessuten tilgang til den fulle Gira-opplevelsen med maksimal komfort, sikkerhet og energieffektivitet. Samtidig gjør det fremragende Gira Interface styringen av intelligent teknologi til en fornøyelse, fordi grensesnittet sørger for enkel styring av komplekse ting – med bare et sveip med en finger.

Skjema som viser tilkoblingsmuligheter med Homeserver og KNX Smarthus. Micro Matic Norge AS

X1, Homeserver, eller Facilityserver?

Skal du velge Homserver, Facilityserver eller X1? Egenskapene til Gira X1 gjør den til et perfekt valg for styring av KNX-anlegget i én enkelt bolig. For styring av spesielt store KNX-anlegg, eller dersom man vil styre flere KNX-anlegg med en server, anbefales Homeserver. Eksempler på dette kan være: Styring til et hotell, flere leiligheter i et leilighetskomplekser, eller dersom man har KNX i både hus og hytte.

Last ned sammenligning

Fant du det du lette etter?