Et løsningseksempel

Microtemp Sentralstyring samler alle varmekilder i ett energieffektivt system – med full kontroll via webapp. Eksempelet viser en installasjon som inkluderer mange av systemets funksjoner.

Entré

Varmekabler i steingulv

Skapmontert termostat med 4-perioders tidsprogram for dag- og nattsenkning hele uken. IR-føler for bedre regulering i steingulv. Glassramme for en lekker installasjon.

Utelys

Relé med 2-perioders tidsprogram for automatisk styring av utelys på/av. Glassramme for en lekker installasjon

Ruter

Gateway for påveggsmontering tilkoblet støm og ruter. Gatewayen kommuniserer trådløst med styringsenhetene i systemet og åpner for fjernstyring over internett.


Vaskerom

MicroVarm panelovn 750W

Termostat med 4-perioders tidsprogram med dag- og nattsenkning hele uken.

Stikkontakt

Relé for styring av tilkoblede apparater på/av, som varmtvannsbereder og strykejern.


Baderom

Varmekabler i flisgulv

Veggmontert termostat med 2-perioders tidsprogram for dagsenkning fra mandag til fredag og komforttemperatur fra lørdag til søndag. Dobbelt følersystem med gulvføler og innebygd romføler tilpasset flisgulv. Glassramme for en lekker installasjon.


Soverom

MicroVarm panelovn 750W termostat med 4-perioders tidsprogram for dag- og nattsenkning fra mandag til fredag og nattsenkning fra lørdag til søndag.


Kjøkken & stue

Varmekabler i parkettgulv

Veggmontert termostat med 4-perioders tidsprogram for dag- og nattsenkning fra mandag til fredag og nattsenkning fra lørdag til søndag. Dobbelt følersystem med gulvføler og innebygd romføler tilpasset parkett. Glassramme for en lekker installasjon.

MicroVarm varmelist, 1000W

Termostat med 4-perioders tidsprogram for dag- og nattsenkning fra mandag til fredag og nattsenkning fra lørdag til søndag.


Garasje

Stikkontakt

Relé for motorvarmer med 2-perioders tidsprogram, for oppvarming av bilen i vinterhalvåret.

Webkamera

Lenke til utendørs webkamera i webappen.


Hjemme og borte

Fjernstyring

Webapp for fjernstyring via smarttelefon, nettbrett eller PC. Løsningen er plattformuavhengig og systemet kan styres og kontrolleres hjemmefra, eller når du er borte fra hus eller hytte.
Les mer om fjernstyring av varmen via internett.

Fant du det du lette etter?