MicroVarm ovner er en serie panelovner og varmelister for hytte, bolig og næringsbygg. Sammen med systemet Microtemp Sentralstyring, utgjør de markedets beste totalpakke på varmestyring.

MicroVarm varmeovner har nøytralt design og leveres i 12 forskjellige modeller fra 300 til 2000W. Serien består av 7 panelovner og 5 varmelister for høy fleksibilitet, både når det gjelder effekt og plassbehov.

Trygg varmekilde og godt inneklima

Ovnene har innebygd overopphetningsvern, et stort kryssformet varmeelement og høy luftgjennomstrømning. Dette bidrar til et godt inneklima med jevn og god oppvarming, lav overflatetemperatur og minimal forbrenning av svevestøv. MicroVarms egenskaper gjør ovnene godt egnet til barnerom og husholdninger med kjæledyr.

Enkel montering og vedlikehold

MicroVarm leveres med festebeslag og kan monteres med faststrømtilførsel eller med støpsel for stikkontakt. Utstyr for begge monteringsvarianter medfølger. Ovnen er lakkert med pulverlakk for stabil farge, og kan enkelt vippes forover for enklere renhold.

12 modeller

  • Varmeelement fra 300W til 2000W
  • 7 stk. 40 cm høye panelovner. Bredde fra 42 til 137 cm
  • 5 stk. 20 cm høye varmelister. Bredde fra 87 til 177 cm
  • 2-polet bryter

Tre termostater

Termostatene til MicroVarm selges separat og leveres i tre varianter;

Termostatene klikkes enkelt på plass og har lettlest display med bakgrunnsbelysning som tennes ved betjening. Form og funksjon er identisk for de tre termostatene i systemet. Displayet er vinklet oppover, for å forenkle avlesning og justering av temperatur når ovner monteres bak sofa o.l. Termostaten kan låses for å hindre uønsket endring av temperatur.

Fjernstyring av MicroVarm ovner via webapp for mobil, PC eller nettbrett

MicroVarm-ovner kan benyttes med varmestyringssystemet Microtemp Sentralstyring. Med Microtemp Sentralstyring kan man trådløst styre varmen i opptil 32 enheter/rom. Systemet fjernstyres enkelt via en moderne webapp for mobil, pc eller nettbrett. 

Bruksområder

MicroVarm er beregnet for både hytter, bolig- og næringsbygg, og er velegnet ved rehabilitering. Både varmeovn og termostat er dobbeltisolerte (IP24) og kan benyttes i våtrom.