Niko Serie 350 er en serie bevegelses- og tilstedeværelsessensorer for takmontering. Med snapfit-montering, bluetooth-kommunikasjon og enkel app-innstilling har installasjon aldri vært enklere enn med disse sensorene!

Taksensorer fra Niko

Bevegelsessensorene i 350-serien kjennetegnes av et slankt og diskret design, som passer perfekt inn i ulike interiør. Dermed kan du benytte sensorer med samme design i hele ditt prosjekt.

Sensorene passer ikke bare perfekt inn i et hvilket som helst interiør. De er også utviklet spesielt med tanke på rask og enkel installasjon.

Slik fungerer SnapFit-monteringssystemet

  1. Plasser den fleksible monteringsringen over takplaten
  2. Skru inn det innvendige monteringsbeslaget, som kan benyttes i opp til 40 mm tykke takplater
  3. Sett inn sensoren, og fest med en enkel vri-og-klikk-bevegelse
  4. SnapFit sikrer at sensoren festes stabilt, rett og pent, uten bruk av verktøy

Enkel og brukervennlig

Enkel montering med SnapFit

Med en enkel vri-og-klikk-bevegelse kan du installere et stort antall sensorer, i alle typer takplater, raskt, rett og stabilt uten bruk av verktøy. Sensorene leveres også for utenpåliggende montering og for montering i standard veggboks.

Enkel tilkobling

Niko 350-sensorene har et monteringsvennlig design som sikrer enkel tilgang til de pluggbare terminalene og gjør det lett å koble til sensoren uten bruk av skruer eller verktøy.

Enkel innstilling

Sensorene konfigureres enkelt med gratisappen "Niko detector tool". Velg den spesifikke sensoren du ønsker å konfigurere, og appen guider deg gjennom konfigurasjonen. 

2-veis bluetooth-kommunikasjon

Alle 350-sensorene fra Niko har innebygget 2-veis bluetooth-kommunikasjon som gjør det mulig å ha trådløs kommunikasjon master-til-master og slave-til-master. Dette gjør det mulig å optimalisere lysstyring med f.eks:

  • Foldedørsløsning
  • Lysstyring i tilstøtende områder og lokaler
  • Utvidelse av antall DALI-komponenter som kan tilkobles installasjonen

Mange innebygde funksjoner

For å sikre den perfekte kombinasjon av energieffektivitet og brukerkomfort, er det integrert en rekke funksjoner i Niko 350-sensorene. Dette gjør det enkelt for deg å lage en stand-alone løsning med alt fra grunnleggende lysstyring, til avanserte funksjoner.

Last ned funksjonsoversikt

Bredt sortiment

Sortimentet i Niko 350-serien inneholder sensorer til alle aspekter av ditt prosjekt. Dette omfatter bevegelsesdetektering, tilstedeværelsesdetektering, normal og høy montering; 

  • 230 V-sensorer
  • DALI-sensorer
  • DALI BMS-sensorer

I tillegg til SnapFit-sensorer, omfatter serien også et utvalg sensorer for innebygget- og utenpåliggende montering.

Se hele sortimentet

Niko Serie 350

Installasjon har aldri vært enklere enn med de nye bevegelses- og tilstedeværelsessensorene for takmonterin i Niko Serie 350.
SnapFit-montering og enkel innstilling med app.

Last ned