Revox Voxnet

Voxnet er et unikt flerbruker audiosystem fra kvalitetsprodusenten Revox. Det personlige lydsystemet kjenner favorittmusikken din, og åpner for at hver person i husstanden kan høre på sin egen musikk - samtidig.

Enkel betjening - førsteklasses lyd

 • Ypperlig lydkvalitet i alle rom
 • Perfekt synkronisert
 • Ny og unik betjeningsmåte

Voxnet setter brukeren i sentrum, og tilbyr en helt ny, og unik måte å operere et audiosystem på. Når du går inn i et rom, identifiserer du deg ganske enkelt med navnet ditt. Voxnet vet hva favorittmusikken din er, og sørger for at musikken du aller helst vil omgi deg med, følger deg fra rom til rom. Musikken spilles i alle rom du har valgt, perfekt synkronisert, og i perfekt CD-kvalitet. 

Ved å bruke de tekniske styrkene til Eternett-nettverket, tilbyr Voxnet en perfekt lydopplevelse i hele boligen. 

Ekstremt fleksibelt

Fantastisk lydkvalitet, helt enkelt

I et- eller flere rom. I premium CD-kvalitet og i bruker-sentriske, dynamisk designede soner. Betjeningen er så enkel som den kan få blitt, kun med et lite trykk på det personlig merkede Gira/Revox veggpanelet, eller via app. 

 • Avspilling av høykvalitets audiosignaler/formater opp til 192 kHz / 24 bit
 • Synkron strømming av lyd i full CD-kvalitet i ethvert rom (denne funksjonen er unik for Voxnet)
 • Integrert digital signalprosessor i Voxnet 219-forsterkeren for perfekt høyttaleroppsett i alle rom
 • Voxnet 219 kommer forhåndskonfigurert for alle Revox-høyttalere, inkludert Re:sound I invisible-høyttaleren

Integrasjon av alle strømmetjenester

Det enorme utvalget av lyd-streaming-tjenester kan enkelt integreres i Voxnet-systemet. Bare å starte appen på en iPad eller et Nexus-nettbrett, er nok for å starte å spille musikken i ditt Voxnet. Den daglige betjeningen av Voxnet er så enkel som den kan få blitt, uansett om du er ute på farten, eller om du slapper av hjemme.

Et stort utvalg lydkilder

Video fra iPad'en, kun et trykk unna, uansett om det er YouTube, Netflix eller Amazon Prime. Alle disse tjenestene kan kjøres på en iPad eller Nexus-nettbrett. Ved å bruke produkter som Apple TV, Google Chromecast eller til og med Amazon Fire TV, kan filmene enkelt overføres til TV'en. Voxnet identifiserer hva som skjer, og switcher over automatisk. Hvis du ønsker det, kan også Gira Home Server kobles inn og kontrollere lys og persienner. 

TV- og video on demand, er to viktige krav som står høyt på fleste ønskelister. Enhver tv kan enkelt og intuitivt integreres i Revox Voxnet systemet. 

 • Voxnet-forsterkerne har innganger som kan tilkobles annet audioutstyr, og lyden høres i alle rom utstyrt med Høyttalere tilkoblet Voxnet.
 • Online strømmetjenester kan enkelt strømmes gjennom Voxnet med originalappen til den gitte strømmetjenesten.
 • Integrert internettradio
 • Integrert musikkserver

Den tradisjonelle CD'en, selv i den moderne streaming-verden

Selv i den moderne streaming-verden, spiller fortsatt den tradisjonelle CD'en en viktig rolle for mange. Å spille av en CD kunne ikke vært enklere. Og det med en signifikant bedre lydkvalitet enn de fleste streaming-tjenester. Bare start CD'en, og opplev den i flere rom etter eget ønske. Slik kan CD'en bli en viktig faktor i Voxnet-systemet.

Tilkoblingsmuligheter til M-serien

Mange kunder eier en av de beste Revox-forsterkerne som noen gang er lagd; Re:System M100 for musikk i stereo-kvalitet, eller Re:System M51 for hjemme-kino applikasjoner. Disse systemene kan enkelt integreres i Voxnet-verden. Andre multirom-komponenter som det veggmonterte betjeningspanelet, kan også fortsatt brukes med Voxnet.