Micro Matic logo
Logg inn

Nye verktøy! MicroTilbudet og CSV-generator for ETS

Aldri har det vært enklere å designe dine prosjekter! Med det nye verktøyet MicroTilbudet kan du enkelt generere tilbud basert på hvilke løsninger kunden ønsker.

MicroTilbudet

MicroTilbudet er et enkelt, effektivt og digitalt prosjekteringsverktøy som lar deg designe dine prosjekter på svært kort tid. Du legger inn prosjekttype og antall rom som kunden ønsker. Microtilbudet genererer så flere løsningsforslag slik at du møter kunden på ønsket nivå.

Eksempelvis passer verktøyet ypperlig om du er på befaring hos en kunde som funderer på hva det vil koste med et smarthus. Etter at du har lagt inn aktuelle rom, generer MicroTilbudet tre løsningsforslag. På denne måten kan du enkelt tilpasse prosjektet etter kundens ønsker og behov, på stedet!

Fordeler

  • Rask og digital prosjektering
  • Enkel tilpasning etter kundens behov
  • Kan brukes av alle

CSV-generator for ETS

Enkel programmering av KNX

Generatoren gjør det enklere og mer effektivt å lage gruppeadresser i ETS. Etter å lagt inn ønsket utstyr, antall utganger og informasjon om hva som skal styres, vil generatoren produsere en CSV-fil som lager en gruppeadresse-struktur som du enkelt kan laste opp i ETS.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.