Micro Matic logo
Logg inn

Om Micro Matic Norge

Micro Matic Norge AS er en kompetansepartner og leverandør av produkter og løsninger til det norske proff-markedet i segmentene Installasjon, Inneklima/Byggautomasjon og Energi/infra.

Smarte løsninger siden 1969

Micro Matic Norge AS ble stiftet i 1969 og har hovedkontoret i Asker, med distriktskontorer i Trondheim, Bergen, Haugesund og Tønsberg.

Vi legger vår stolthet i å tilby innovative kvalitetsløsninger med brukervennlighet i alle ledd, og jobber derfor med noen av Europas ledende produsenter innen sine satsningsområder. Dette sikrer oss en av bransjens beste produktporteføljer!

Kompetansepartner

I tillegg til å levere smarte løsninger til bygg og boliger er Micro Matic en kompetansebedrift. Vi strekker oss langt for å skape de beste løsningene for hvert enkelt prosjekt og følger deg og din prosess fra A til Å.

Som proffkunde av Micro Matic vil vi som kompetansepartner gi deg trygghet og styrket konkurransekraft gjennom verdiskapende løsninger, rådgivning og tjenester.

Med vår tverrfaglige portefølje og sterke fagkunnskap, ser vi helheten i større prosjekter, og skaper integrerte, smarte løsninger hvor bærekraft, energieffektivitet og brukervennlighet står i sentrum.

Tverrfaglig styrke

Installasjon

Strømskinner

Smarthus

Inneklima og byggautomasjon

Energi og Infra

Menneskene i Micro Matic

For å kunne levere smarte, bærekraftige elektriske løsninger, og i tillegg være en viktig kompetansepartner, består Micro Matic av høyt kompetente, hyggelige fagfolk. Siden 1969 har vi vokst fra 2 til nesten 80 medarbeidere fordelt på flere forskjellige avdelinger, som hver og en utgjør en viktig del av helheten Micro Matic.

Miljø og bærekraft

Miljø og bærekraft blir stadig viktigere. Micro Matic har alltid vært opptatt av å tilby kvalitetssikrede, energieffektive løsninger, og er spesialister innenfor effektiv styring av lys, varme og ventilasjon. I 2011 ble vi Miljøfyrtårnsertifisert, og jobber stolt videre for å redusere vårt klimaavtrykk.

Samfunnsansvar

Siden starten har Micro Matic som bedrift vært et godt sted å være. Datidens to har blitt til over 80 positive og pålitelige kollegaer, med fokus på verdiskapning gjennom å gjøre norske bygg smartere og mer energieffektive for en bærekraftig fremtid.

Vi har også en lang tradisjon med å støtte veldedige organisasjoner som bringer håp og glede til mennesker som trenger det mest. Bli gjerne med å gi du også.

Jobb i Micro Matic

Kunne du tenke deg en jobb hos oss?

Som ansatt i Micro Matic Norge AS, blir du del av et høykompetent miljø, med noen av markedets beste fagpersoner innen sine felt. Vi satser på våre ansatte, og er overbevist om at engasjerte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har. Med en fremoverlent holdning, skaper vi sammen en vinnerkultur der kvalitet, langsiktighet og fornøyde kunder står i fokus.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.