Micro Matic logo

Personvernerklæring Micro Matic AS

Kjære kunde og besøkende på våre nettsider.

Det er viktig for oss at du kan stole på at alle dine personopplysninger er trygge hos oss. Micro Matic AS er «GDPR-compliant», det betyr at vi bruker mye tid på din sikkerhet og følger til enhver tid gjeldende lovverk iht. personvernloven/GDPR.

Alt arbeid med dette er foretatt av ekstern leverandør, Råder GDPR.

Alle personopplysninger vi har om våre kunder er de opplysningene du selv har gitt til oss. Vi bruker ingen andre opplysninger enn nettopp de vi trenger for å utfør vårt arbeid. Vi deler ikke dine personopplysninger til noen andre enn våre leverandører som trenger disse for å utføre våre plikter ovenfor deg, eller offentlige myndigheter dersom de ber oss om dette. Vi beholder ikke dine personopplysninger lenger enn det er behov for. Ønsker du at vi tar vare på dine opplysninger lenger tar du bare kontakt med oss. Når du har et kundeforhold til oss vil vi kunne sende deg nyhetsbrev basert på dine interesser.

Våre leverandører, dine data og slettetid

  • Dynamics (kunderegister). Data: navn, e-post, adresse og telefon. Data blir slettet 15 år etter siste kommunikasjon.
  • Visma (fakturering). Data: navn, e-post, adresse, telefon og org. nr. Data blir slettet 15 år etter siste transaksjon.
  • Office 365. Data: navn, e-post, adresse og telefon. Data blir slettet 15 år etter siste kommunikasjon.
  • Zisson interact. Data: navn, e-post og telefon. Data blir slettet etter 5 år.
  • Twentythree. Data: navn, e-post og bilde. Data blir slettet etter 5 år.
  • Facebook. Navn og bilde. Data blir slettet etter 3 år.
  • LinkedIn. Navn og bilde. Data blir slettet etter 3 år.
  • Twitter. Navn og bilde. Data blir slettet etter 3 år.
  • Epi commerce manager. Data: navn, e-post, adresse og telefon. Data blir slettet 15 år etter siste transaksjon.
  • Omnium. Data: navn, e-post, adresse og telefon. Data blir slettet 15 år etter siste transaksjon.
  • Surveymonkey. Data: adresse, passord og bruker. Data blir slettet 15 år etter siste endring.
  • Make. Data blir lagret i Europa og består av navn, e-post, telefon og firma. Data blir slettet etter 1 år etter siste interaksjon.

Vi har sikret alle dine personopplysninger med databehandleravtaler opp mot disse.
Enkelte av disse opplysningene lagres i 15 år grunnet lang levetid på produktet og at vi skal kunne gi deg den servicen vi har forpliktet oss til ovenfor deg som kunde.

Cookies
Micro Matic AS benytter seg ikke av cookies som kan identifisere deg som enkeltperson.

Dine rettigheter
Som vår kunde har du rettigheter vedrørende dine personopplysninger og hvordan vi bruker disse.
Personvernloven gir deg følgende rettigheter:

  • Rett til å se dine personopplysninger
  • Rett til retting. Dersom noe er feil, skal vi selvsagt rette dette
  • Rett til å bli slettet. Her har vi våre forpliktelser også iht. regnskapsloven slik at vi kan ikke slette alle opplysninger før disse forpliktelsene er innfridd.
  • Rett til begrensning. Synes du var har lagret for mye? Si ifra så ser vi på det.
  • Rett til dataportabilitet. Ønsker du å flytte dine personopplysninger så fikser vi det.
  • Rett til å protestere. Er du uenig med hvordan vi bruker dine personopplysninger så si ifra.
  • Rett til å klage. Du har også rett til å klage til Datatilsynet, link finner du her

Har du spørsmål til noe som har med dine personopplysninger å gjøre kontakt oss her

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.