Micro Matic logo
Logg inn

Miljø og bærekraft

Miljø og bærekraft blir stadig viktigere. Micro Matic har alltid vært opptatt av å tilby kvalitetssikrede, energieffektive løsninger, og er spesialister innenfor effektiv styring av lys, varme og ventilasjon. I 2011 ble vi Miljøfyrtårsertifisert, og jobber stolt videre for å redusere vårt klimaavtrykk.

Miljøfyrtårn

Micro Matic er miljøfyrtårnsertifisert, noe som innebærer at virksomheten drives lønnsomt og miljøvennlig, og at bedriften systematisk jobber med miljøtiltak i hverdagen.

RENAS

Som medlem av RENAS oppfyller vi kravene i EE-forskriften om innsamling, miljøriktig behandling og gjenvinning av kasserte EE-produkter.

Grønt Punkt

Micro Matic er også medlem av Grønt Punkt, en ordning som er med på å sikre finansiering av returordninger for brukt emballasje.

Emballasje

Micro Matics emballasje er i endring. Vi går bort fra plastvinduet, til fordel for 100 % resirkulerbar papp. Vi bestreber å bruke resirkulert- og FSC-sertifisert materiale, nok til å beskytte produktet, samtidig som det tar mist mulig plass under frakt.

Innholdet i emballasjen er godt beskrevet, samtidig som en QR-kode kan ta deg videre til mer informasjon på nett. Slik blir det enkelt å velge riktig produkt med én gang. På den måten hindrer vi at produkter blir liggende ubrukt, og at ressursbruken på håndtering av returvarer holdes så lav som mulig.

Mindre plastavfall med "byggesett"

Mange av våre produkter leveres i deler, for å gi fleksibilitet uten svinn. Dette er stort sett produkter fra den anerkjente produsenten Gira. Vi følger dette sporet, og leverer nå noen av våre bestselgere i svart matt og RAL 9003 uten ramme. Disse produktene settes ofte inn i flerhullsrammer, slik at en medfølgende enkeltramme ville endt opp som plastavfall.

Elbil og digitale møter

Mange i Micro Matic-familien har bred kundekontakt, og utfører eksempelvis service- og programmeringstjenester, kompetanseheving via kurs og seminarer, informasjonsflyt og presentasjon av nye løsninger osv. Noe av kontakten egner seg best når alle er i samme rom, mens det som kan gjøres via digitale løsninger som Teams o.l. sparer alle for både tid og ressurser. Er vi på veien, kjører vi elektrisk så ofte vi kan.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.