Micro Matic logo
Logg inn

Samfunnsansvar

Micro Matic jobber kontinuerlig for å være samfunnsbevisste. Her kan du lese om noen av tiltakene vi har iverksatt.

Julegaver

Hvert år gir Micro Matic en julegave i form av et økonomisk bidrag til en eller flere organisasjoner som driver med humanitært arbeid. Det har blitt en lang og god tradisjon, og vi oppfordrer deg til å bli med å gi.

2023: Gateteam Oslo

Hel siden 2011 har Gateteam Oslo gjort en betydningsfull innsats for å lette den utfordrende hverdagen til Oslos mange rusavhengige og hjemløse gjennom sitt lavterskeltilbud. Micro Matic ønsker å bidra i deres uvurderlige arbeid for å gjøre livet bedre for dem som trenger det mest – og gir årets julegave til Gateteam Oslo i år også. God jul.

Du kan bidra

Gateteam Oslo er en frivillig, ideell organisasjon uten politiske eller religiøse tilknytninger, og tar gjerne i mot bidrag som varme klær, soveposer, vintersko, og annet du ikke bruker lenger, og gir det videre til noen som virkelig trenger det. Les gjerne mer om Gateteam Oslo og se hva du kan bidra med.

Bidra til en bedre hverdag for de har det tøffest

Tidligere julegaver

Micro Matic har gitt julegaver til mange flotte hjelpeorganisasjoner opp igjennom årene. Her er noen av mottakerne som har fått en eller flere julegaver fra Micro Matic.

  • Gateteam Oslo
  • Frelsesarméen
  • Kirkens Bymisjon
  • Team Rynkeby
  • Barnekreftforeningen
  • Oslo Universitetssykehus, barnestiftelsen
  • Redd Barna
  • Alternativ Jul

Røde Kors

1. mars 2022. Det er skremmende og nesten ufattelig at vi nå er vitne til et angrep på Ukraina. De humanitære konsekvensene er store allerede og vil bare øke i omfang. Behovet for humanitær bistand er stort i Ukraina og i de landene som mottar mange flyktninger. I solidaritet med det ukrainske folk, og som et bidrag for å hjelpe de som rammes av krigen, har vi i dag besluttet å gi et bidrag til Røde Kors.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.