Micro Matic logo
Logg inn

Samfunnsansvar

Micro Matic jobber kontinuerlig for å være samfunnsbevisste. Her kan du lese om noen av tiltakene vi har iverksatt.

Likestilling

Micro Matic jobber for likestilling og er mot diskriminering på grunn av kjønn, graviditet, permisjon ved fødsel eller adopsjon, omsorgsoppgaver,
etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse, seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk og kombinasjoner av disse grunnlagene.

Røde Kors

1. mars 2022. Det er skremmende og nesten ufattelig at vi nå er vitne til et angrep på Ukraina. De humanitære konsekvensene er store allerede og vil bare øke i omfang. Behovet for humanitær bistand er stort i Ukraina og i de landene som mottar mange flyktninger. I solidaritet med det ukrainske folk, og som et bidrag for å hjelpe de som rammes av krigen, har vi i dag besluttet å gi et bidrag til Røde Kors.

Julegaver

Hvert år gir Micro Matic en julegave i form av et økonomisk bidrag til en eller flere organisasjoner som driver med humanitært arbeid. Det har blitt en god tradisjon, og vi oppfordrer deg til å bli med å gi.

2021: Frelsesarmeen

Over 115 000 barn i Norge lever i fattigdom, og i år opplever Frelsesarmeen økt pågang fra medmennesker som trenger mat, klær, gaver, omsorg og fellesskap.

Årets julegave går igjen til Frelsesarmeen, og deres uvurderlige arbeid for å gjøre livet bedre for mennesker som trenger det - over hele landet. Bli med å gi du også.

Se årets film

Tidligere julegaver:

  • Kirkens Bymisjon
  • Team Rynkeby
  • Barnekreftforeningen
  • Oslo Universitetssykehus, barnestiftelsen
  • Redd Barna
  • Frelsesarmeen
  • Alternativ Jul

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.