Micro Matic logo
Logg inn
Microtemp ETN5: termostat

Microtemp ETN5: temperaturområde fra -20 til +80

Microtemp ETN5 er Micro Matics nye økotermostat for tavlemontasje, og kan med temperaturområde fra -20 til +80 grader styre både varme og kjøling.

Den tavlemonterte termostaten har de fleste øko-funksjoner som fritt programmerbart ukeur og tilfredsstiller kommende økodesign-krav. ETN5 har den velkjente Microtemp kvaliteten du kan stole på.

5 raske om økotermostaten Microtemp ETN5

  • 16 A «alt-i-ett» urtermostat med regulatorfunksjon
  • Alle sparefunksjoner innebygd - tilfredsstiller økokrav
  • Fulltekst display med norsk språk for enkelt oppsett
  • Redusert klimaavtrykk
  • Produsert i Danmark

En allsidig termostat for en rekke bruksområder:

Microtemp ETN5 har en rekke bruksområder, inkludert gulvvarme, frostvern, kjøling og is- og snøsmelting i rør. Denne allsidigheten kombinert med montasje i tavle for helt eller delvis skjult installasjon gjør ETN5 egnet til alt i fra klassiske boliger og laftede hytter, til mindre skoler, barnehager, brakkerigge og samfunnshus med mer hvor man ønsker å begrense uttilsiktet berøring. Den kan styres med gulvføler, romføler, eller kombinasjon av rom- og gulvføler, og kan også brukes som regulator uten føler.

Sparefunksjoner som tilfredsstiller økodesignkravene:

Microtemp ETN5 tilbyr en omfattende liste over funksjoner og spesifikasjoner som dekker behovene til ulike bruksområder. Termostaten har blant annet innebygd ur med fritt innstilt ukeplan med opptil 6 hendelser per døgn, og lærefunksjon slik at oppvarmingen alltid er tilpasset behovet uten å bruke unødig energi. Disse sparefunksjonene kan bidra til å redusere strømforbuket til oppvarming med opptil 25%, og medfører at termostaten innfrir kravene i den europeiske økodesign-forordningen. Det innebygde uret har inntil 5 års batteribackup.

Brukervennlig med fulltekst display på norsk:

Termostaten har et fulltekst display med norsk språk, noe som gjør den brukervennlig og enkel å sette opp. Med av/på-knappen kan du slå termostaten av eller på, og det intuitive grensesnittet gjør det enkelt å navigere mellom innstillingene. Montert på DIN-skinne i godkjent skap, tilfredsstiller den også de høyeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Utviklet og produsert i Danmark med fokus på kvalitet og lang levetid:

Microtemp ETN5 er utviklet av den danske kvalitetsprodusenten OJ Electronics sammen med Micro Matic, og produsert i Danmark. Dette sikrer høy kvalitet og lang levetid på produktet. I tillegg leveres termostaten i FSC-sertifisert emballasje som i tillegg til å være fri for plast også er plassoptimalisert for å redusere mengde luft slik at vi oppnår høyere utnyttelsesgrad i transport og lager.

En termostat for fremtiden

Microtemp ETN5 er en moderne termostat som gir deg alt du trenger for å oppnå optimal komfort og energieffektivitet. Med et bredt spekter av funksjoner, brukervennlighet og et fokus på miljøvennlighet, er den et perfekt valg for både private hjem og bedrifter.

Finn forhandler

Micro Matics produkter og løsninger er tilgjengelig gjennom forskjellige forhandlere avhengig av om du er proff- eller privatkunde.

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.