Micro Matic logo
Logg inn

Se hvem som er utenfor døren din – uansett hvor du er!

Med denne enkle og sikre porttelefonen kan du være helt trygg på hvem som får tilgang til hjemmet ditt.

Sikkerheten er ivaretatt

Du bestemmer hvem som får tilgang til hjemmet ditt. Alle interne videoenheter er forsvarlig koblet til en modul for adgangskontroll. Mobilappen kan kun aktiveres av et unikt brukernavn og et passord som bare du vet. Når appen er installert, blir QR-koden som benyttes for tilkobling inaktiv. Det betyr at ingen får tilgang til systemet uten din tillatelse.

Bytte ut den gamle ringeklokken?

Du kan enkelt bytte ut din nåværende ringeklokke uten å trekke nye ledninger i hele boligen. I motsetning til mange andre digitale produkter på markedet som krever minst 3 ledere, bruker denne porttelefonen kun 2 ledere for strøm og digital kommunikasjon. Perfekt digital løsning for det moderne hjemmet!

Enkel 3-trinnsinnstallasjon

  1. Koble den eksterne videoen til adgangskontrollmodulen
  2. Par den interne videoenheten eller mobilenheten
  3. Styr adgangen via det brukervennlige grensesnittet

Prisvinnende design og super kvalitet

Den eksterne videoenheten har et kamera med høy oppløsning og infrarød teknologi. Selv i stummende mørke kan du se besøkende tydelig og klart. Kameraet har en praktisk vidvinkel på hele 155°. Både den interne og den eksterne videoenheten har stilig og moderne design. Det robuste aluminiumshuset sørger for at enheten kan integreres sømløst i ethvert inngangsparti. Den eksterne videoenheten er godt synlig, selv i mørket, takket være lyset bak merkeplaten. Designet har vunnet flere prestisjetunge priser!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.