Micro Matic logo
Logg inn

Åpent kontorlandskap i 4 områder

Fire områder med dagslysstyring i to soner.

Applikasjonseksempel for åpent kontorlandskap i 4 områder. Tegning.

Prinsipp for lysstyring i fire områder i et åpent kontorlandskap. Hvis noen er tilstede, vil dagslysstyringen normalt gi 50 % lysnivå i tilstøtende tomme områder. Overstyring kan skje med 230V impulsbryter.

Funksjoner

Montering i åpent kontorlandskap med fire områder, hver med to soner for dagslysstyring. Alle armaturer er utstyrt med DALI-2-drivere designet for dimming. Lysstyring i alle områder er sammenkoblet gjennom trådløs 2-veis Bluetooth kommunikasjon. Hvis noen er tilstede, gir dagslysreguleringen normalt 50 % lysnivå i det tilstøtende området hvis ingen er tilstedeværelse.

Belysningen kan enten slås på automatisk ved tilstedeværelse eller manuelt ved å trykke på 230 V trykknappen. Lyset vil slå seg av etter en fastsatt tid etter at rommet er forlatt.

Dagslysstyring kan overstyres via 230 V impulsbrytere.
Løsningen muliggjør trådløs kommunikasjon mellom detektoren og trådløse batterifrie impulsbrytere, og kabling til trykknapper i f.eks. glassvegger eller skillevegger er ikke nødvendig.

Endring av fargetemperaturen kan legges til dimmebare soner og manuelt endres, forhåndsinnstilles eller kjøres automatisk (HCL). DALI-2 DT8-armaturer er nødvendig for å benytte disse funksjonene.

Installasjon

Installasjonen kan gjøres med en enkel femlederkabel.

Enkel kabling uten å definere belysningssoner og konfigurasjon under installasjon. Alle DALI-enheter kan kobles til et hvilket som helst punkt på DALI-bussen uavhengig av lyssoner og konfigurasjon.

For ytterligere deteksjon kan det nødvendige antallet sekundære detektorer installeres. Sekundære detektorer kommuniserer med masterdetektoren via DALI-bussen. De kan kobles til ethvert punkt på DALI-bussen uavhengig av lyssoner og konfigurasjon.

Produkter

  • NK353-751421: Tilstedeværelsessensor P47MR, DALI-2, master, 12-13 meter, 360°, SnapFit® for innfelling

Alternative løsninger

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.