Micro Matic logo

Nyhet! Astrodimmer med app

Astrodimmer MM7692 Mi.Control er et 2-polt astrour med dimming som sørger for enda bedre brukeropplevelse og redusert klimaavtrykk.

27.09.2021

Astrour med dimming

Astrodimmeren sørger for automatisk tenning av utelys til ønsket lysnivå ved solnedgang og slukker det ved soloppgang. Det gir optimal behovsstyring – og er en strålende nyhet både for miljøet, brukeropplevelsen og lommeboken.

Rask og enkel innstilling med app

Med integrert Bluetooth programmeres astrodimmeren enkelt i appen Mi.Control, med ønsket funksjonalitet og hendelser, samt ønsket lysnivå for hver hendelse. Appen er fritt tilgjengelig i App Store og Google Play, og gir brukeren mulighet til å fjernstyre utelyset innen en rekkevidde på opptil 75 meter fri sikt.

astrodimmer-micontrol-touch-micromatic-tb167-0921-uten-nyhet.jpg

Touch-betjening

Astrodimmeren har enkel touch-betjening av basisfunksjonalitet som av/på og dim opp/ned via den berøringssensitive bryterflaten.

Svært god koblingsplass

Uret bygger bare 20 mm inn i veggboksen og er utstyrt med elevatorklemmer for rask og enkel montering i standard veggboks, eller med påveggskappe type MTC-VH.

Design

Produktet har et minimalistisk design som passer inn i alle hjem og leveres i tre forskjellige farger; hvit, Exxact hvit og den svært trendy svart matt. Astrodimmeren kan kombineres med lekre designrammer fra Gira.

astrodimmer-3-farger-micromatic-tb167-0921-uten-nyhet.jpg

Lavere klimaavtrykk

Vi legger mye innsats i å utvikle produkter som er mest mulig skånsomme for miljøet. Med dimmefunksjonalitet senker vi strømforbruket og reduserer lysforurensning som har negativ innvirkning på plante- og dyreliv. Videre er det gjort et bevisst valg om å levere alternative fargevarianter uten plastramme fordi flertallet enten monteres inn i flerhullsrammer, eller et annet rammedesign enn det som ville medfulgt.

Emballasje

Astrodimmerns eske er redusert i størrelse og kommer i Micro Matics nye emballasjedesign, laget av 100% resirkulert papp. Hurtigguide medfølger, samt at du enkelt kan finne mer informasjon om produktet via QR-koden som du både finner utenpå esken og i hurtigguiden.

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.