Micro Matic logo
Logg inn

Chat med oss!

Micro Matic sin chat-support

Support er et av satsningsområdene til Micro Matic. Vårt mål er å gjøre det så enkelt som mulig å finne svar når man står fast på noe. I løpet av de siste årene har vi lansert nye nettsider med ny produktdatabase og bedre søkemuligheter.

Samtidig har vi fokusert på å få på plass mer og bedre produktinformasjon, inkludert gode instruksjonsfilmer. Chat-support har også blitt et viktig verktøy for å nå oss.

God respons

Via chat-support er det lett å få svar på raske spørsmål, og vi kan sende kunden linker til filmer, nettsider eller dokumenter som vil være til hjelp. Dette er godt likt, siden mange foretrekker å kunne sette seg inn i materialet i eget tempo. Det er også en kjempefordel for kunden at han/hun kan lagre samtalen.

Også fra mobil

Chatten finner du i høyre kant av skjermen. Den fungerer både på PC og mobil, og er betjent mellom 08:00 og 16:00 på arbeidsdager. Utenfor arbeidstiden kan man legge igjen beskjed til kundeservice.

Happy chatting!

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.