Micro Matic logo
Logg inn

Delbar strømtrafo STP

De delbare strømtransformatorene fra STP passer alle typer anlegg i drift som skal energiovervåkes eller laststyres. Strømtransformatoren festes raskt og sikkert rundt kabelen som skal overvåkes, uten behov for driftsstans.

Strømtransformatorene kan brukes sammen med alle instrumenter med ../5A sekundærtilkobling, slik som kWt-målere og nettanalysatorer.

STP leveres med klargjort sekundærkabel på 1,5 meter. Koble sekundærkabelen til ønsket instrument og «klikk» strømtransformatoren raskt og sikkert rundt kabelen, uten at du må ta strømmen på anlegget. Denne funksjonen gjør STP til et svært kostnadseffektivt valg – for både installatør og kunde – sammenlignet med tradisjonelle strømtransformatorer.

Micro Matic forklarer: Hva er en delbar strømtransformator?

For å montere tradisjonelle strømtransformatorer må lasten kobles fra og ledningen frakobles for å få «tredd» transformatoren inn på ledningen. Med delbare strømtransformatorer deles isteden transformatoren, slik at den enkelt kan «klikkes» rundt ledningen uten behov for driftsstans.

Fem raske om STP

  • Rask og sikker installasjon uten frakobling av last
  • ../5 A sekundærstrøm
  • Nøyaktighetsklasse 0,5 - 3
  • Ferdigmontert sekundærkabel 1,5m
  • Kompakt og plassbesparende

Energiovervåking med STP på Solstrand Hotell

Sperrevik Elektro har installert energiovervåking hos Solstrand Hotell. De kontaktet oss i Micro Matic for bistand til valg av løsning og prosjektering av strømtransformatorer – og selvsagt for leveringen av transformatorene.

Det er installert 79 målepunkter på Solstrand Hotell, hvor 56 av punktene måles via strømtrafoer levert av oss.

— STP gav rask og sikker montasje uten at lastene måtte frakobles, med påfølgende dyr driftsstans, forteller Mikael Salsheden i Micro Matic.

Våre delbare strømtrafoer

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.