Micro Matic logo
Logg inn

FAQ Microtemp MWD5 / OJ1112 / 5493610

Spørsmål: Hvordan kobler jeg opp MWD5? Hvordan tilkoble MWD5 til WiFi? Hvordan sette opp appen for MWD5? Hvorfor er det tre prikker i displayet?

Slik setter du opp Microtemp WiFi MWD5

Kun 5 trykk, så er termostaten oppe og går.

MWD5 - 5 trykk og du er klar

Slik tilkobles Microtemp MWD5 WiFi

Dersom termostaten er tilkoblet nettverk men ikke får kontakt med server, kan det hende at routerens brannmur hindrer kommunikasjonen med server. Kontroller om port 9513 og 9514 i routeren er åpne.

Microtemp MWD5 - tilkobling til Wi-Fi

Slik setter du opp appen for Microtemp MWD5 WiFi

Mobiltelefon må være tilknyttet samme trådløse nettverk som termostaten idet termostaten legges til app og brukerkonto. Dersom denne operasjonen gir feilmelding bør man forsøke å midlertidig koble mobiltelefonen fra mobilnettet for å unngå at den veksler mellom tilgjengelige nettverk.

Tre prikker / rundinger i displayet betyr at termostat MWD5 er i barnesikringsmodus

Dersom termostatens barnesikring (tastelås) er aktivert vil det dukke opp et skjermbilde med 3 prikker ved forsøk på betjening. For å låse opp: stryk fingeren fra prikk til prikk i en L-formet bevegelse. Se brukermanualens side 28 for mer informasjon.

Microtemp MWD5 - oppsett av app

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.