Micro Matic logo
Logg inn

Unngå vibrasjon fra trafo til strømskinne – installer fleksibler!

Sikre forbindelser mellom elektrisk utstyr er alfa og omega. En effektiv og trygg løsning er å installere fleksibler – skreddersydd til ditt prosjekt for rask og enkel montering!

For deg som trenger en oppfrisking av vokabularet: En fleksibel er en liten overgang som sørger for en bevegelig, kompakt og anvendelig forbindelse mellom elektrisk utstyr – for eksempel mellom transformator og strømskinne eller i tavler og annet utstyr.

Fleksibelen forhindrer at vibrasjon fra trafo overføres til strømskinne – og kan også brukes internt i elektrisk utstyr.

Alternativet til fleksibler er å bruke kabel som forbindelse, men da må du i mange tilfeller bruke flere parallelle kabler, tilpasse lengde og terminere kablene i hver ende – altså er bruk av kabel en mer tidkrevende prosess.

God bevegelighet med tynne kobberlag

Våre fleksibler består av flere små lameller, og er isolert med PVC-plastkappe for beskyttelse.

Lamellene er i kobber og ligger som tynne lag oppå hverandre. Dette sørger for god bevegelighet og fleksibilitet – i motsetning til én massiv kabel som vil ha mye mindre fleksibilitet og kreve mer plass.

Fleksiblene kommer i flere varianter med ulikt antall lameller og bredde.

Skreddersydd løsning til ditt prosjekt

Når du bestiller en fleksibel gjennom Micro Matic, tilpasser og produserer vi fleksibelen etter ønsket mål og hullbilde. Alt du trenger å gjøre er å sette inn mål en skisse vi sender til deg, så tar vi oss av resten.

— Kundene våre sparer tid på å slippe å tilpasse flere kabler til hver forbindelse. Bestiller du en fleksibel fra Micro Matic får du levert et ferdig produkt, som raskt og enkelt monteres på plass, forteller Remi Helland i Micro Matic.

Alle fleksibler fra Micro Matic spesialproduseres og vi skreddersyr produktet etter bruksområde og installasjon – slik at du får akkurat det du trenger, hver gang.


Ser du muligheter for bruk av fleksibler til ditt prosjekt?
Ta kontakt med oss i Micro Matic, så hjelper vi deg med å vurdere løsninger, bestilling og produksjon!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.