Micro Matic logo

Firkantet og rundt på samme tid. Rammeserien Gira Studio kombinerer klassisk og avantgarde, for deg som våger å tenke nytt.

Gira Studio leveres både for innfelt og utenpåliggende montering. Innfelt versjon anbefales for en eksklusiv bostil. Materialene som brukes i designserien – høykvalitetsglass og bruddsikker plast – er spesielt effektive i denne installasjonsvarianten når de brukes i sofistikerte interiørdesignkonsepter.

gira-studio-veggboks-micromatic-tb-167-1121.jpg

Som utenpåliggende variant brukes Gira Studio ofte som designelement på veggen i loftsleiligheter, eller murvegger, der det ikke er mulig med innfelt montering.

gira-studio-murvegg-micromatic-tb-1080-1121.jpg

Begge versjonene, utenpåliggende og innfelt, kan monteres horisontalt eller vertikalt – alltid perfekt formet, og kombinert med ønsket funksjon.

Med innsatser fra Gira System 55 kan en lang rekke kravbaserte funksjoner kombineres med denne rammeserien: fra stikkontakter og Gira KNX smartbryter, til Gira System 3000 og enkle brytere.

Serien er meget godt egnet for rom med krevende arkitektur og passer til alle innsatser i System 55 serien.

Materialer og farger

  • Hvitt glass, blankt
  • Sort glass, blankt
gira-studio-utenpaaliggende-micromatic-tb-167-1121.jpg

Tilbehør

Studio 55 har tilbehør for både utenpåliggende og innfelt montering. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Anbefalt rengjøring

Rengjøres med tørr eller fuktig lofri klut.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.