Micro Matic logo
Logg inn

Gira System 3000

Gira System 3000 er et fleksibelt, modulært konsept for styring av elektroinstallasjonen – med eller uten Bluetoothkommunikasjon for appstyring. Systemet kan også kombineres med trådløse KNX og eNet, for utvidet funksjonalitet.

Belysning, persienner, markiser, rullgardiner og vifter justeres opp, ned, av og på flere ganger om dagen, og er derfor svært praktisk å kunne styre litt smartere. Med Gira System 3000 kan dette tidsstyres eller styres via app med Bluetoothkommunikasjon – i tillegg til manuelt fra en bryter på veggen.

Appen kan også brukes for å integrere og betjene bevegeslses- og tilstedeværelsessensorer i System 3000, som en del av systemet.

Fordi systmet er modulært har du mulighet for å velge hvor smart du ønsker at de forskjellige enhetene skal være, og du kan oppgradere smart-nivået når som helst ved å bytte front.

Sjekk ut denne lille videosnutten på Youtube om Gira System 3000.

Gira System 3000 + KNX RF

Innsatsene i Gira System 3000 kan kombineres med KNX RF-topp som vil kommunisere trådløs med KNX-anlegget uten bruk av Bus-kabel. Denne løsningen er f.eks. perfekt i prosjekter som består av en ny og en gammel bygningsdel som skal styres i samme KNX-system.

Design på sitt beste

Det er ingen hemlighet at arkitekter har trykket Gira til sitt bryst for lenge siden. Giras kombinasjon av funksjon og design gjør valget enkelt for alle som er opptatt av kvalitet. Harmoniske former, naturlige rammematerialer og tidløse fargevalg løfter elektroinstallasjonen til å bli endel av interiøret – om du så velger en klassisk hvit E2-design eller går for en Esprit ramme i bronse med svart matt bryterfront.

For Nasjonalgalleriet i Oslo leverte vi spesialbehandlede Gira Esprit-rammer. Sjekk dem ut neste gang du besøker museet!

Enkelt hjelpeverktøy

Gira tilbyr en smart konfigurator, som gjør det enkelt å finne hvilke deler som skal til for å få den funksjonaliteten du er ute etter. Sjekk ut Gira System 3000 konfigurator.

Oversikt og applikasjoner

Les mer om mulighetene med Giras System 3000 i brosjyren. Her får du en oversikt over alle enhetene, funksjoner og beskrivende applikasjonseksempler.

Gira System 3000 gir deg mange muligheter, og hvis du har spørsmål knyttet til løsningen må du ikke nøle med å kontakte oss.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.