Micro Matic logo
Logg inn
isfri70-nyhet-ab167-micromatic-2

Isfri70 setter ny standard for is- og snøsmelteautomatikk

Micro Matic Norge AS lanserer en ny og kraftig forbedret generasjon av den populære og velkjente Isfri, basert på innspill fra våre kunder. Isfri70 har mange nye funksjoner, og er klar for tilkobling til skyen.

09.09.2020

Nytt grensesnitt og mulighet for integrasjon med bl.a. KNX

Isfri70 byr på et helt nytt brukergrensesnitt med display og betjeningsknapper, med betydelig flere justeringsmuligheter enn tidligere. Med dette oppnår man mer presis tilpasning til den enkelte installasjonen, og mulighet for ytterligere påvirkning på energiforbruket. Isfri tar også for første gang steget inn i IoT-verdenen, og er klargjort for tilkobling til internett, slik at Isfri70 vil by på økt funksjonalitet og enda bedre brukeropplevelser i fremtiden.

To produkter har blitt til ett

Isfri og søsterproduktet Nedbørsvakt er nå slått sammen til ett og samme produkt. Dette gir et bredere bruksområde og færre artikler å forholde seg til. Nedbørsvaktfunksjonaliteten innebærer at Isfri70 ved detektert nedbør sender signal til PLS slik at eksempelvis automatiske takluker lukkes, markiser heves eller at det aktiveres varme til risten på ventilasjonsanleggets luftinntak.

Energieffektiv og smart

Isfri70 benytter en unik algoritme som kombinerer temperatur- og fuktinformasjon fra føleren med analyse av nedbørshistorikk- og utvikling for å oppnå optimal energieffektivitet uten at det skal gå på bekostning av å holde bakkearealet fritt for snø og is. Erfaringsmessig kan Isfri være om lag 75% mer energieffektiv enn tradisjonelle termostatløsninger. Den unike føleren er ment for montasje på tak eller stolpe, og gir en svært fleksibel installasjon som egner seg like godt til nybygg som til rehab. Følerplasseringen eliminerer faren for skader fra snøplog eller tildekking slik tradisjonelle bakkefølere er utsatt for. Typiske bruksområder for Isfri70 er gågater, lasteramper, parkeringsplasser, inn/utkjøring til garasjeanlegg, fortau og trapper med mer.

Isfri er utviklet og produsert i Norge, spesialtilpasset for norske forhold gjennom mer enn 25 år.

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.