Micro Matic logo
Logg inn

Årets julegave går til Gateteam Oslo!

Våre julehjerter varmer seg over å kunne støtte den uunnværlige jobben som Gateteam Oslo utfører, for de med en tøffere hverdag enn de aller fleste.

I skrivende stund er det 15 minusgrader i vår kjære hovedstad — Oslo. Gatene er kledd i blinkende julelys, og lukten av gløgg og fritystekt churros fyller fort nesen og sinnet med julestemning. I takt med at levekostnadene har økt, har vinteren og kulden sneket seg inn på oss på Østlandet. Gatene yrer likevel av mennesker som hygger seg med juleforberedelser. De farter rundt i tykke dunkåper og varme ulluer. Den brutale sannheten er at de mest sårbare, de som bor på gata, de får det ekstra tøft når det blir kaldt.

Et alvorlig samfunnsansvar

I følge OsloMet var det per 10. juni 2021, 3 325 hjemløse personer i Norge. Aller flest er det i storbyene og i hovedstaden, Oslo.

Vår hjertesak

Micro Matic Norge AS er til fordi vi har et enormt sterkt ønske om å gjøre samfunnet til et bedre sted. Vi jobber for at energieffektive løsninger skal gjennomsyre valgalternativene i boliger, yrkesbygg og industrianlegg. Våre løsninger gjør blant annet at du kan behovsstyre lys og varme. Ikke sløse, men bruke energien smart og kostnadseffektivt.

For de hjemløse kan vi ikke installere et smart og behovsstyrt system. Ikke en gang en liten termostat kan vi installere. Vi kan ikke holde dem varme og trygge med teknologi, så hva kan vi gjøre da?

Gateteam Oslo

Årets julegave består av en pengedonasjon, og går til Gateteam Oslo. På denne måten er vi helt sikre på at vi kan utgjøre en forskjell der vår teknologi ikke strekker til. Gateteam Oslo er en frivillig non-profit organisasjon, med superhelter som jobber på spreng for å gjøre de tøffe hverdagene litt bedre for de hjemløse og rusavhengige i hovedstanden. Gateteamet deler ikke bare ut varme klær, mat, drikke og andre livsnødvendigheter, men de snakker med menneskene de møter, og de ser dem.

Vi oppfordrer alle til å bidra!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.