Micro Matic logo
Logg inn
ur-med-app-ab167-micromatic-v2

Koblingsur med NFC og Bluetooth for app-programmering

Micro Matics populære koblingsur er nå oppgradert med NFC og Bluetooth, og lettere å programmere enn noen gang!

31.10.2018

Døgn- og ukeur

  • 1 og 2 kanaler
  • Med og uten astrofunksjon
  • Veggboks- og tavlemontering
  • Opplyste display
  • Enkel montering og programmering
  • Mulighet for programmering via app

Enkel programmering med app

Ved å bruke appen «Save`n Carry by Micro Matic» kan man enkelt gjøre programmeringen på mobiltelefonen og laste all informasjon over til urene via NFC eller Bluetooth.

Appen gir tilgang på nyttige funksjoner som effektiviserer og forenkler programmeringen. Ved oppsett kan mobilens GPS benyttes til å sette aktuell posisjon. Programmer kan leses ut fra urene og lagres som backup, til senere bruk eller for å kopieres over til andre ur. Urenes programmer kan også eksporteres som pdf-filer som kan benyttes som vedlegg til FDV-dokumentasjon. Enklere blir det ikke!

Appen er fritt tilgjengelig for Android og iOS gjennom Google Play og App Store.

Bredt utvalg

Urene kommer i varianter for montering på skinne eller i veggboks. Velg mellom døgn- eller ukesur, 1- eller 2 kanaler, NFC eller Bluetooth, og med eller uten astrofunksjon. Urene er tilgjengelig med opptil 100 programplasser, opplyst display og 6 eller 10 års gangreserve. Opptil 600W belastning med LED, og 3000W på halogen.

Astrofunksjon

Ur med astrofunksjon tenner og slukker utelysene ved solnedgang og -oppgang uten bruk av fotocelle. Kalkulerte tider ligger allerede i uret og er beregnet ut i fra lengde- og breddegrad, dato og tidssone. Aktuell posisjon kan settes ved å velge land og by i astrouret, eller ved å bruke mobiltelefonens GPS via appen. Astrour leveres for både vegg- og skinnemontering.

Nå hos grossist

Urene er nå tilgjengelig hos grossister over hele landet.
Oppgraderte ur er merket med BT eller NFC på pakningen.

Ta en titt på våre ur med BT og NFC

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.