Micro Matic logo
Logg inn

Konferanserom med scenarioer

Dagslysstyring i tre soner, av/på lysstyring i én sone, scenarioer og strømbrudd til utvalgte stikkontakter.

Prinsipp for konferanserom med dimbar dagslysstyring i tre soner, På/Av belysning i én sone, strømbrudd til utvalgte stikkontakter og impulsbrytere for driftsscenarioer.

Funksjoner

Installasjonen har tre soner for dagslysstyring og en sone styrt av et eksternt DALI-2-relé. Armaturene i dagslyssonene er utstyrt med DALI-2 drivere designet for dimming. Armaturene i sone 4 er ikke utstyrt med dimbare DALI-drivere. Detektorens interne relé brukes til å kutte strømmen til utvalgte stikkontakter for å eliminere standby-forbruk til de tilkoblede enhetene når det ikke er noen i rommet. Et eksternt DALI-2-relé brukes til å styre på/av-sone 4.

Belysningen kan enten slås på automatisk ved tilstedeværelse eller manuelt ved å betjene 230 V impulsbryterne. Lyset vil slå seg av etter den innstilte tidsperioden etter at siste person har forlatt rommet. Dagslysstyring kan overstyres via impulsbryter. Inntil 16 lysscenarioer kan programmeres og aktiveres ved å trykke på en impulsbryter. Dagslyskontrollen kan gjenopptas med en impulsbryter.

Løsningen muliggjør trådløs kommunikasjon mellom detektoren og trådløse og batterifrie impulsbrytere. Bruk av disse gjør at kabling til impulsbrytere i f.eks. glassvegger eller skillevegger ikke er nødvendig.

Endring av fargetemperaturen kan legges til dimmebare soner og manuelt endres, forhåndsinnstilles eller kjøres automatisk (HCL). DALI-2 DT8-armaturer er nødvendig for å benytte disse funksjonene.

Installasjon

Installasjonen kan gjøres med en enkelt femlederkabel. Enkel kabling uten å definere belysningssoner og konfigurasjon under installasjon. Alle DALI-enheter kan kobles til et hvilket som helst punkt på DALI-bussen uavhengig av lyssoner og konfigurasjon. For ytterligere deteksjon kan det nødvendige antallet sekundære detektorer installeres. Sekundære detektorer kommuniserer med masterdetektoren via DALI-bussen. De kan kobles til et hvilket som helst punkt på DALI-bussen uavhengig av lyssoner og konfigurasjon.

Produkter

  • NK353-751421: Tilstedeværelsessensor P48LR, DALI-2, master, 32-37 meter, 360°, SnapFit® for innfelling
  • NK310-02200: DALI-2 grensesnitt for impulsbryter med 4 potensialfrie innganger
  • NK310-02310: DALI-2 relemodul for innfelling

Alternative løsninger

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.