Micro Matic logo
Logg inn

Markedsområder

Micro Matic prosjekterer og tilbyr komplette strømskinneløsninger innen alle markedsområder for lavspent- og høyspentinstallasjoner.

Vi har jobbet med strømskinner i over 35 år. Det har gitt oss erfaring og kompetanse til å tilpasse produktløsningene våre til alle markedsområder der strømskinner vil være en optimal og kostnadseffektiv løsning.

Som leverandør av strømskinner fra flere ledende produsenter i Europa kan vi levere komplette løsninger opp til 170 kV.

Vi er opptatt av å være en kompetent samarbeidspartner for kundene våre. Det oppnår vi ved å utvikle og tilby optimale løsninger innen alle markedsområder samt sørge for teknisk god oppfølging av det vi leverer.

Bygg & anlegg

Bygg & anlegg

Valg av strømskinner som distribusjonsløsning i større bygg med leiligheter, kontor, butikklokaler eller lagerlokaler gir mange fordeler med hensyn til teknisk funksjonalitet, plassbesvarelse og kostnadseffektiv montasje.

Les mer
Industri

Industri

Strømskinner i industribygg/anlegg har lenge vært en fortrukket løsning med hensyn til kompakt utførelse for overføring av større strømmer og fleksibilitet for avtapping til maskiner og utstyr.

Les mer
Energi

Energi

Strømskinner er en foretrukket og anbefalt løsning I mange ulike energiinstallasjoner.

Les mer
Datasenter

Datasenter

En løsning med strømskinner i et datasenter gir en kompakt og veldig fleksibel løsning med uttaksbokser for avtapping til datarack.

Les mer
Olje & gass

Olje & gass

Strømskinner har vært en foretrukket løsning i olje- og gassanlegg i lang tid og Micro Matic har lang erfaring og mange referanser i dette markedsområdet da dette er en driftssikker og solid løsning.

Les mer
Ladeanlegg

Ladeanlegg

Bruk av strømskinne i et anlegg for ladestasjoner for biler, busser eller lastebiler gir en kostnadseffektiv installasjon med hensyn til montasje og ikke minst senere drift av anlegget.

Les mer
Samferdsel

Samferdsel

Strømskinner er en fortrukket løsning fra trafo tavleforbindelse i nettstasjon for vei- og baneanlegg, og i nettstasjon for ladeanlegg for batteriferger.

Les mer
Om bord skip

Om bord skip

Valg av strømskinner om bord skip kan gi mange fordel med hensyn til plass- og vektbesparelse samt fleksibilitet.

Les mer
Landbasert oppdrettsanlegg

Landbasert oppdrettsanlegg

Når fiskeoppdrett i større grad flyttes fra sjø til land, blir det et stort behov for sirkulasjon av vann.

Les mer

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.