Micro Matic logo

MicroGuiden - smarte hjelpeverktøy for proffen

Her finner du verktøy til hjelp ved salg, prosjektering og prising av systemløsninger fra Micro Matic.

prosjekteringsverktoy-for-microvav-micromatic-bb-167-1221-blaa.jpg

Prosjekteringsverktøy for MicroVAV

For å få optimale behovsstyrte ventilasjonsanlegg, må de leveres med korrekt spjelddimensjon. Micro Matics prosjekteringsverkøy for MicroVAV er et fantastisk verktøy som, med utgangspunkt i prosjektert luftmengde, kalkulerer anbefalt VAV-dimensjon og beste produktvalg for ditt anlegg.

Nå gir vi tilgang til verktøyet til våre kunder. Registrer deg for å laste ned prosjekteringsverkøyet.

energi-reduksjon-microguiden-micromatic-b-167-0821.jpg

Energireduksjon i yrkesbygg

Denne versjonen av MicroGuiden er en forenklet utgave, med fokus på behovsstyring av lys, varme og ventilasjon i yrkesbygg. Det er et verktøy for salg og prosjektering. Formålet med dette verktøyet er å best mulig kunne illustrere forventet besparelse ved bruk av ulike systemløsninger.

ladestasjoner-microguiden-micromatic-b-167-0821.jpg

Ladestasjoner

Dette er et hjelpeverktøy for deg som vil være sikker på å velge riktig ladeløsning raskt og enkelt. Beregn prisen på ladestasjonen og få oversikt over alt tilleggsutstyr du kan velge.

Passordbeskyttet.

system-3000-microguiden-micromatic-b-167-0821.jpg

Gira System 3000

Dette er et hjelpeverktøy for deg som vil sette opp og prise en enkel løsning med installasjonsmateriell innenfor det fleksible og smarte System 3000 fra Gira. Beregn prisen på et komplett anlegg, samtidig som du lett kan se utførelsen av de ulike komponentene.

Det er enkelt å skrive ut prislister og laste ned aktuelle brosjyrer.

Passordbeskyttet.

adgangskontroll-microguiden-micromatic-b-167-0821.jpg

Gira porttelefon & System 106

Dette er et hjelpeverktøy for valg og prosjektering av porttelefonanlegg. Verktøyet gir deg mulighet for å skreddersy ditt eget anlegg, hvor prisen synliggjøres direkte. Avtalt rabatt kan legges inn for å generere tilbudspris.

Passordbeskyttet

rammer-system-55-microguiden-micromatic-b-167-0821.jpg

Rammeserier i Gira System 55

Dette er et hjelpeverktøy for deg som vil sette opp og prise en designløsning innenfor GIRA System 55 installasjonsrammer. På en enkel måte kan du beregne prisen på alle rammer i en installasjon, skrive ut prislister og lære mer om produktene.

Passordbeskyttet.

next-generation-sensorer-microguiden-micromatic-b-167-0821.jpg

Next Generation sensorserie

Dette er et hjelpeverktøy for deg som vil sette opp og prise en enkel løsning med bevegelsesstyrt lys. Her får du full oversikt over de ulike produktene. Avtalt rabatt kan legges inn for å generere tilbudspris.

Passordbeskyttet

gira-enet-microtemp-sentralstyring-microguiden-micromatic-b-167-0821.jpg

Microtemp Sentralstyring og Gira eNet

Dette er et hjelpeverktøy og et prosjekteringsunderlag for Microtemp Sentralstyring og Gira eNet – Trådløst smarthus. Verktøyet gir deg mulighet for å skreddersy et komplett anlegg med trådløs styring av både varme- og lysstyring med mere, hvor prisen synliggjøres direkte. Avtalt rabatt kan legges inn for å generere tilbudspris.

Passordbeskyttet

knx-microguiden-micromatic-b-167-0821.jpg

Gira KNX

Dette er et hjelpeverktøy og et prosjekteringsunderlag for Gira KNX – Smarthusløsning. Verktøyet gir deg mulighet for å skreddersy ditt eget anlegg, hvor prisen synliggjøres direkte. Avtalt rabatt kan legges inn for å generere tilbudspris.

Passordbeskyttet

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.