Micro Matic logo
Logg inn

MicroGuiden - smarte hjelpeverktøy for proffen

Her finner du verktøy til hjelp ved salg, prosjektering og prising av systemløsninger fra Micro Matic.

MicroGuiden Energikalkulator

Behovsstyring av lys, varme og ventilasjon er en hovednøkkel til energieffektivisering. Ved hjelp av energikalkulatoren kan du finne ut hvor mye du kan spare med utgangspunkt i dagens energibruk, eller estimert forbruk uten automatikk/smart styring. Formålet med dette verktøyet er å best mulig kunne illustrere forventet besparelse. Ønsker du å gå videre har vi løsningene du trenger for å nå dine mål.

Laptop med skjermbilde av prosjekteringsverktøy-programmet

Prosjekteringsverktøy for MicroVAV

For å få optimale behovsstyrte ventilasjonsanlegg, må de leveres med korrekt spjelddimensjon. Micro Matics prosjekteringsverkøy for MicroVAV er et fantastisk verktøy som, med utgangspunkt i prosjektert luftmengde, kalkulerer anbefalt VAV-dimensjon og beste produktvalg for ditt anlegg.

Nå gir vi tilgang til verktøyet til våre kunder. Registrer deg for å laste ned prosjekteringsverkøyet.

Gira System 3000

Dette er et hjelpeverktøy for deg som vil sette opp og prise en enkel løsning med installasjonsmateriell innenfor det fleksible og smarte System 3000 fra Gira. Beregn prisen på et komplett anlegg, samtidig som du lett kan se utførelsen av de ulike komponentene.

Det er enkelt å skrive ut prislister og laste ned aktuelle brosjyrer.

Passordbeskyttet.

Gira porttelefon & System 106

Dette er et hjelpeverktøy for valg og prosjektering av porttelefonanlegg. Verktøyet gir deg mulighet for å skreddersy ditt eget anlegg, hvor prisen synliggjøres direkte. Avtalt rabatt kan legges inn for å generere tilbudspris.

Passordbeskyttet

Rammeserier i Gira System 55

Dette er et hjelpeverktøy for deg som vil sette opp og prise en designløsning innenfor GIRA System 55 installasjonsrammer. På en enkel måte kan du beregne prisen på alle rammer i en installasjon, skrive ut prislister og lære mer om produktene.

Passordbeskyttet.

Gira KNX

Dette er et hjelpeverktøy og et prosjekteringsunderlag for Gira KNX – Smarthusløsning. Verktøyet gir deg mulighet for å skreddersy ditt eget anlegg, hvor prisen synliggjøres direkte. Avtalt rabatt kan legges inn for å generere tilbudspris.

Passordbeskyttet

Next Generation sensorserie

Dette er et hjelpeverktøy for deg som vil sette opp og prise en enkel løsning med bevegelsesstyrt lys. Her får du full oversikt over de ulike produktene. Avtalt rabatt kan legges inn for å generere tilbudspris.

Passordbeskyttet

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.