Micro Matic logo
Logg inn
microsense-komfyrvakt-ab167-2-micromatic

MicroSense - markedets minste komfyrvakt

MicroSense er en liten og diskret komfyrvakt som nærmest blir usynlig under kjøkkenviften. Den er både markedets minste og mest avanserte, proppet med unik teknologi og beskyttet av over 100 patenter.

MicroSense komfyrvakt

Funksjon og design

Kjøkkenet er et av rommene vi investerer mest penger i når det gjelder kvalitet og design. Sluttbruker er ofte lite interessert i å "rote" til interiøret med tydelig synlige sensorer plassert på vifter, vegg eller i taket. Mange melder inn at de synes det er utfordrende å finne sensorer som sluttbrukeren aksepterer rent utseendemessig. MicroSense løser dette problemet med sin diskrete eleganse.

Kun 11 mm
En viktig faktor i utviklingen av komfyrvakten MicroSense var å gjøre den så slank og nøytral som overhodet mulig. Resultatet er en diskret og lekkert utformet sensor, som måler kun 11 mm! Sensoren kommer dessuten i tre fargevarianter; sølv, hvit og sort.

Svært enkel i bruk
MicroSense har kun én styringsknapp, som gjør den lettvint for sluttbruker å forstå og manøvrere. Er alt under kontroll og man ønsker å avbryte en alarm, trykker man enkelt på knappen. Får du ikke stoppet den i tide, vil strømmen koble seg ut. For å koble på strømmen igjen, trykker du en gang på knappen. Enklere blir det ikke!

Avansert programvare og måleteknikk
Hemmeligheten bak MicroSense er utviklingen av en avansert programvare og måleteknikk som muliggjør å drive mikroprosessorer med minimalt energiforbruk. Dette har vært vesentlig for å få komfyrvakten til å fungere ved drift av kun et CR2032 knappcellebatteri, og for å sørge for lang batterilevetid. Ved normalt bruk vil batteriet holde i opptil 6 år.

Svært monteringsvennlig og fleksibel

MicroSense leveres ferdig paret og innstilt for de vanligste monteringshøydene. Komfyrvakten leveres både for fastmontering i nye kjøkken og ettermontering i eksisterende kjøkken. Ved førstnevnte kreves profesjonell montering av elektriker, mens man i eksisterende kjøkkenløsninger kan montere MicroSense Plug & Play selv.

Sensorens montasjeplate festes med en limpute som leveres ferdig påsatt. Komfyrvaktsensoren kan monteres fra 45 til 200 cm over koketoppen, både under ventilatorhette, på vegg og i tak. Det er viktig at sensoren "ser" ned mot koketoppen for å kunne overvåke temperaturen. Derfor er det påkrevd at det benyttes veggbrakett som vinkler den nedover ved veggmontering. Stikkontakten til komfyrvakten for fast montering er den enkleste på markedet.

Det tryggeste kjøpet

MicroSense komfyrvakt er godkjent iht. Europanormen EN50615 og FG-godkjent. Kunden som får MicroSense installert kan derfor være trygg på at produktet er gjennomtestet, av høy kvalitet og vil sikre husholdningen om en farlig situasjon skulle oppstå.

Finn forhandler

Micro Matics produkter og løsninger er tilgjengelig gjennom forskjellige forhandlere avhengig av om du er proff- eller privatkunde.

MicroSense - markedets minste og mest avanserte komfyrvakt

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.