Micro Matic logo
Logg inn

MicroSense «Plug-and-Play» komfyrvakt

Møt markedets minste og mest avanserte komfyrvakt – som ikke må installeres av elektriker!

MicroSense «Plug-and-Play» er utviklet for å avverge brann i alle typer private kjøkken. Den diskré sensoren er bare 11 mm tykk, og blir nesten usynlig under kjøkkenviften. Sensoren kommuniserer trådløst med komfyr-stikkontakten, og varsler dersom en faresituasjon er i ferd med å oppstå.

Dersom komfyrvakten oppdager en faresituasjon, varsles det før strømmen kuttes. Med ett enkelt trykk på sensoren, sier du fra at det er kontroll på situasjonen og at strømmen ikke trenger å kuttes. Dersom ingen reagerer på varslingen, kutter komfyrvakten strømmen til platetoppen før det begynner å brenne.

Kjøp MicroSense PP Komfyrvakt

MicroSense PP Komfyrvakt er tilgjengelig hos en rekke forhandlere. Kjøp den hos:

Lærer seg dine kokevaner

MicroSense PP kjenner deg og dine vaner. Komfyrvakten er selvlærende og vil etter hvert forstå hva som er normale koketemperaturer når du lager mat.

Det betyr at komfyrvakten bare varsler når det faktisk er fare på ferde hos deg – ikke ukritisk, når kjelen eller platetoppen når en forhåndsdefinert temperatur.

Betjenes med én knapp

MicroSense PP har kun én knapp. Det gjør det svært enkelt å avkrefte varslinger og tilbakestille komfyrvakten etter alarm.

Ett trykk er nok, uansett situasjon.

Lang levetid for batteriet

Måten temperaturer måles på sikrer komfyrvaktens batteri svært lang levetid. Ett standard batteri (type CR2032 – medfølger) er alt som kreves for å drive sensoren i inntil seks år.

Batteriet bytter du enkelt selv. Sensoren sier fra når det er på tide å bytte batteri.

Forsikringsgodkjent

MicroSense PP er produsert i henhold til NEK EN 50615:2015 (ekstern lenke) og godkjent av FG (ekstern lenke). Masse tall og bokstaver, der altså – men hva betyr det for deg?

Kort fortalt, at komfyrvakten faktisk er godkjent som komfyrvakt og at den er i tråd med kravene til FG Skadeteknikk, hvor FG står for «forsikringsgodkjent».

Like viktig som røykvarsleren

En god komfyrvakt er like viktig som røykvarsleren. Nær halvparten av alle branner i private boliger starter på komfyren, ifølge Direktoraktet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB). Brannene forekommer hos folk i alle aldre og i alle typer bolig - også på hytta og i hybelleiligheter.

Komfyrvakt er faktisk et så viktig sikkerhetsprodukt i hjemmet, at alle nye kjøkken er påbudt å ha det installert, på lik linje med røykvarsler. Hvis du mangler komfyrvakt hjemme eller på hytta kan du nå sikre boligen selv, på bare noen minutter og helt uten elektriker, med en MicroSense PP Komfyrvakt.

Her monteres komfyrvakten

MicroSense kan monteres i alle private kjøkken, med forskjellig distanse til platetoppen:

  • Under ventilator: 45-100 cm (fabrikkinnstilt 45-60 cm).
  • I taket: 140-200 cm.
  • Veggmontering: 65-80 cm. Krever brakett.

Slik monteres komfyrvakten

Monteringen er rask og enkel, helt uten kabler til sensoren og deler som må monteres i sikringsskapet. Sensoren leveres også ferdig paret til stikkontakten, og ferdig innstilt for standard montering: under ventilator, fra 45-60 cm over platetoppen.

Komfyr-stikkontakten har svært enkel tilkobling. Selve sensoren festes med tape/ magnet (medfølger) eller skruer på undersiden av viften, i taket eller med veggfeste (brakett – se tilbehør).

Montering, tilkobling og oppsett av MicroSense PP komfyrvakt utføres med kun 5 raske trinn:

  1. Slå av komfyrens/ platetoppens sikring i sikringsskapet.
  2. Plugg komfyrvakten i komfyrens stikkontakt og platetoppen i komfyrvakten.
  3. Bestem plassering og monter sensoren med medfølgende limpute eller skruer. Juster om nødvendig sensorens følsomhet.
  4. Slå på komfyrens/ platetoppens sikring i sikringsskapet.
  5. Test at alt virker.

Dedikert sluttbrukersupport på telefon

Vi håper MicroSense PP skal være så enkel i bruk, at du ikke trenger assistanse fra oss. Skulle det like vel være behov for råd eller veiledning, kan du alltid kontakte oss på support. Her sitter eksperter på komfyrvakter klare for å veilede deg gjennom installasjonen og svare på dine spørsmål.

Kontakt teknisk kundesenter på telefon +47 66 77 57 50. Si at du vil snakke med noen om MicroSense Komfyrvakt, så settes du over til riktig person.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.