Micro Matic logo
Logg inn

Basic og Mini ladestasjoner

Micro Matic er kompetansepartner og leverandør av EO ladeprodukter, de små kvalitetsladerne med de store mulighetene. Sortimentet omfatter et bredt utvalg ladestasjoner for alle ladebehov.

Mini ladestasjoner

Mini er markedets minste og enkleste hjemmelader, en fleksibel lader med moderne, diskret design og mulighet for lading av alle typer elbiler og plug-in hybrider.

  • Effekt: 7 kW, 32A 230 V (3 x raskere lading enn fra stikkontakt)
  • Dimensjoner : 175 mm x 125 mm x 125 mm
  • Type plugg: Type 2-kontakt eller fastmontert kabel Type 1 eller Type 2

Optimal utnyttelse av effekt med ALM Lastdeler

For optimal effektutnyttelse, kan Mini ladestasjoner kombineres med en ALM Lastdeler (Automatic Load Management). Lastdeleren monteres rundt den mest belastede fasen i anlegget, og sikrer at ladestasjonene ikke trekker mer effekt enn hva som er tilgjengelig til enhver tid, samt at effekten fordeles jevnt mellom ladestasjonene som er i bruk. Slik kan ladestasjoner trygt installeres selv i anlegg der det er begrenset effekt tilgjengelig. Hver ladestasjon vil kunne utnytte maksimalt av potensialet i installasjonen, uten at man risikerer overbelastning.

Basic ladestasjoner

Basic er serien hjemmeladere med enklest montering, raskest lading, og som gir best effekt. Basic kommer også med mulighet for enkel tilgangskontroll med nøkkel.

  • Effekt: 22kW, 32A 400V (10 x raskere lading enn fra stikkontakt)
  • Dimensjoner: 360 mm x 165 mm x 155 mm
  • Type plugg: Type 2-kontakt eller fastmontert kabel Type 1 eller Type 2
  • Montering: Bakplatemontering

Ladestolper

Ladestolpene til Micro Matics ladestasjoner er produsert i rustfritt stål. Stolpene kommer i rund og kvadratisk utførelse, og for en eller to ladestasjoner. Alle ladestolpene er klargjort for kabling og har plass til koblingsboks for videreføring av BUS-signal inni.

Lurer du på noe?

Vår prosjektavdeling hjelper deg gjerne videre dersom du vurderer Mini eller Basic ladestasjon.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.