Micro Matic logo
Logg inn
microtemp-wifi-google-home-ab167-micromatic

Microtemp MWD5 - Nå også med stemmestyring via Google Home!

Den har allerede bemerket seg som termostaten som gjorde avansert varmestyring lekende lett. Fra og med oktober, kan den populære wifi-termostaten MWD5 styres med stemmen via Google Home!

15.10.2019

Hva er Google Home og Google Assistant?

Google Assistant er Google sin digitale assistent, designet for å bistå deg med en rekke oppgaver via stemmestyring. Etter å ha aktivert assistenten med stemmekommandoen "Hey Google" eller "OK Google" kan du blant annet utføre Googlesøk, styre tilkoblede IoT-enheter som termostat eller kaffetrakter, eller utføre oppgaver som å sende en tekstmelding eller skrive noe på en digital handleliste.

Google Assistant er tilgjengelig via blant annet smarttelefon og smarthøyttaleren Google Home.

Microtemp MWD5 tilknyttet Google Home

Fra oktober kan alle Microtemp MWD5-termostater tilknyttes Google Assistant. Dette gjelder også MWD5-termostater som allerede er installert hos sluttbruker.

Med termostatene tilknyttet Google Assistant kan du styre varmen med enkle stemmekommandoer som "Hei Google, øk temperaturen på stuen med 2 grader", eller "OK Google, hva er temperaturen på badet nå?".

Flere muligheter i vente

Den norske versjonen av Google Assistant er fortsatt relativt ung, men ved å skotte mot det engelske grensenittet, ser vi noen av de spennende mulighetene som er i vente.

Her kan flere funksjoner i hjemmet, som for eksempel varme, lys og solavskjerming, settes sammen i et og samme system, og styres samlet gjennom scenarier du selv lager. Eksempelvis kan du lage et scenarie kalt "Filmkveld" hvor lysene på stuen eller filmrommet dimmes ned, persiennene senkes, og komforttemperaturen økes i den perioden man skal se film - alt aktivert med èn enkelt stemmekommando. I sum er dette med på å gjøre boligen litt smartere, og hverdagen litt enklere.

Ønsker du scenariestyring allerede nå, er den tilgjengelig via Engelsk Google Assistant, eller med for eksempel IFTTT (IF This, Then That).

Microtemp WiFi MWD5

Den populære termostaten MWD5 gir deg kvaliteten og brukervennligheten du forventer fra en Microtemp termostat.

  • Enkel i bruk. Lettforståelig berøringsskjerm, norske menyer, intuitiv app og automatisk sommertid.
  • Energisparende funksjoner som ukentlig spareprogram med opptil 6 hendelser per døgn, lærefunksjon og åpent vindu-funksjon.
  • Fleksibilitet. Du velger selv om du vil benytte den som frittstående termostat uten internettilkobling, appstyrt med tilhørende app, eller app- og stemmestyrt via Google Home / Google Assistant.
  • Valgfri føler. Velg mellom å regulere etter gulvføler, innebygd romføler eller en kombinasjon av de to.

Mer om Microtemp WiFi MWD5

Interessert i Microtemp WiFi MWD5?

Microtemp WiFi er tilgjengelig via elektrogrossist og installatør.
Finn forhandler.

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.